Det stora äpplet

Några bilder från Amerikat:











Fint va? :)

/L

Tjocka barn under kniven

Det finns ett tv-progran på femman som heter så. Har jag nyss upptäckt.
Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att det låter lite ..hemskt?


/Lars


Hallelujah

Det finns fortfarande de som läser denna lilla bortglömda blogg(!!)  Väldigt tappert måste jag säga. Och roligt! Och eftersom jag just nu befinner mig i ett manodepressivt tillstånd ( i den maniska fasen) så  kan jag ju blogga lite om det också. När jag ändå var i farten  :)



En liten bild från New York.

/L


Teach me tiger

Just det ja, jag läser en skitbra bok just nu som heter Blonde och handlar om Marilyn Monroe. Allt är inte sant som står i men den är verkligen jättespännande och ganska sorglig och hemsk ibland. Jag har nog mest förknippat henne med dom här kända bilderna som man ser överallt. Nu får man en helt annan bild.

Titta bara på det här






Fint tycker jag.

/Lars

Sleeping with a stranger

Jag delar säng med barbapappa ikväll. Det är en stor röd klump fulld med frigolitkulor, men hey, jag känner mig ensam så barbapappa får duga som substitut.

Min huvud går för övrigt på helvarv just nu. Vet inte riktigt vad det är , om det är min kropp som inte ställt in sig på rätt dygn än, eller om jag är lite nervös för skolan eller något. Jag känner mig lätt manodepressiv. Det är rätt sjukt för tankarna bara snurrar runt och igår kväll hade jag som en bit av en reklamtext som bara upprepades inne i huvudet om och om igen. Det har hänt flera gånger förut.  Någon som känner igen sig?

Sommaren är snart slut. Det känns sorgligt, även fast jag faktiskt längtade efter hösten för några veckor sedan. Det är som att det bor flera personer inne i min kropp.. Ni förstår nu varför en sådan simpel sak som ett glassinköp lätt kan framkalla ångest hos mig :)
Fast det är lite samma känsla som när man var liten, och skulle börja skolan efter sommarlovet. Man hade köpt nya kläder som man ville visa, eller kanske en ny fräsig ryggsäck ( typ en illrosa med en häst på) och det var spännande att se om folk hade förändrats.

Jag har efter min Amerika resa kommit till en otäck insikt. Om jag skulle bo där, alltså längre än de två veckor jag vistades i "the land of the free", skulle jag bli groteskt tjock. Jag skulle vara en av dom som man fasar över på tv-program, typ hjälp jag äter mig själv  till döds. Min svaga karaktär sattes på prov och höll inte, what more can I say?

So long
/Lars, a.k.a Victoria Silvstedt