Vuxenpoäng

Jag har börjat märka att vissa saker börjar förändras hos mig. Sakta men säkert smyger sig vuxenheten över mig, och hur jag än kämpar emot har vissa saker ändrats.
1. Jag tänker ånej jag vill inte gå upp, julaftonsmorgon halv nio när pappa väcker mig.
2.Jag tycker om kaffe (ganska mycket)
3.Jag blir jätterörd och börjar gråta till kan du vissla johanna. Jag måste till och med gå och samla mig på toaletten för att kunna fortsätta delta i julfirandet.
4. Jag blir jätteglad att få te och kryddor i julklapp. Jag citerar min storebror "Om någon hade sagt till mig när jag var liten att jag en dag skulle bli jätteglad att få kryddor i julklapp..."
5. Jag blir skitkinkig och grinfärdig att köa(i och försig i två timmar) för att komma in på ett uteställe.När jag var mindre hade jag helt sonika bara accepterat det. Nu ville jag dra fram min AK5a. Och använda den.
6.Det är inte kul att vara äldst på ett uteställe. Det börjar bli dags att gå vidare.
7.Jag tar med mig smink ut.Det har tidigare varit emot alla mina principer.Men som vilde uttryckte det "vi är gamla haggor nu så vi måste börja ha med oss smink ut"

Shit pommes frites!! På lördag fyller jag 23.

Jag är en gammal hagga... Jag känner hur skelettet kommer börja urholkas och huden förslappas, med start lördagkväll.

Det är också en grej jag funderat över lite..hur länge kan man uppehålla den här livsstilen? Är det tex legitimt att bli skitfull och nästan inte komma in på ett sunkhak, för att sedan gå hem och kräkas precis utanför toaletten och trilla på huvudet i duschen när man är 23? För i sådana fall är jag nog inte så vuxen när allt kommer omkring..hehe.

/BarnLars

image850

Alcazar-Andreas har HIV och jag vill bara gråta

Fy faan. Läste det nyss. Han har tydligen gått ut med att han har sjukdomen. Gud. Jag är helt. Ja chockad. Han som alltid ser så sprudlande ut, som värsta energiknippet.

Usch.....blir så ledsen när man hör om sjukdomar. Speciellt sånna allvarliga.

Undar hur många som har HIV i sverige idag.....just nu, bara för att Alcazar-Andreas har det, känns det ju som att i princip vem som helst kan ha det...eller få det.

Stackars Andreas.


Puss från vilde



Pekpinne: Skydda er!

Supersugen?

image849

Cravings - alert!

Så jälla gott detta var. Helt sjukt. Måste laga mer italiensk (?) mat! Snabbt gick det också - 10minuter!
Ska nog laga något liknande när min karl kommer hem ikväll. Han är på jobbet nu. Och jag. Jag är desperat hemmafru. Som pluggar. Öh.


Båda de nya ljusstakarna är tända och min nya oilburner (en sån som man droppar luktagottoljer i och ställer ett värmeljus under) har varit igång. Så det är fullt "julmys" här....oljan hette så.

Ska ta lite bilder här så ni får se sen...hihi....äntligen får nicklas köra "Cribs" hemma hos sig själv :P


Puss från homealone23

Hur har jag lyckats bli så slarvig

...med en familj som har sån stenkoll på allt? Jag undrar.

Min mamma tillexempel skulle gå upp i limningen om hon såg detta:

image848

Att jag dukat upp frukost mitt i sängen.

Det finns tvättmaskin och det finns dammsugare, fast den har inte mitt rum fått besök av på väldigt länge....provade att rulla en klädroller på golvet men smulorna var för stora för att fastna så jag gav upp....hi....tack ändå julia för tipset!

Puss från vilde

Julen närmar sig med stormsteg

Jag sitter och laddar för att gå och lägga mig. Shit vilket i-landsproblem..."jag är för trött för att gå och lägga mig" "så himla jobbigt att borsta tänderna.....och så blir man pigg när man går in i det asljusa badrummet"....typ. Aja....whatever, det är jobbigt!

Jag vill ha böcker i juklapp kom jag på just nu. Feel-good-böcker...inga om hemskheter....hua. Chic lit ska det va! Hihi....Sen vill jag ha tid att läsa dem också.

Och så vill jag bli överraskad (en pik till min kära pojkvän) :P....jag önskar mig något personligt av honom....



Äsch det är svårt att önska sig som man gjorde när man var liten. Då var jag helt vild redan i oktober, längtade och längtade och önskade.


Har haft en underbart mysig helg i sthlm med nicklas. Lägenheten var superdupermysig. Inte sådär äckligt homestylad som en hel del verkar vara. Högt i tak och mysigt kök. Har lärt mig ett nytt ord, eller jag har hört det förr men visste inte vad det var...hi...stuckatur...jag tycker att hela rummet ska vara i vitt,  en mjuk vit färg, och sen så stuckaturer i guld.....fatta vad grymt. Nicklas bror tyckte det lät som inredningen i en kyrka....men jag tror stenhårt på guld. Vitt, guld, grått och svart. Och sen någon accentfärg (löjligt ord....men iallafall...ni förstår) så det inte blir för sterilt.


Helgens ord: Rättså! (när sa du det senast?...värsta inneordet på 90-talet ju....iallafall i sthlm....en annan grej som var på tapeten då var att man sa "ah, jag bara skoja/skämta" åt typ allting....det sjuka är att jag säger det fortfarande...fast jag har sagt det så länge att det har blivit ett ord.....de som känner mig förstår vad jag snubblar fram, men ingen annan...tror jag....äschabaschojja :P)


Helgens roligaste kommentar:
Jag -  varför har man en spegel bakom toan?
Nicklas - så man kan se om man blöder....
....jag skrattar fortfarande....ahahahaha... Killen som bodde i lägenheten innan nicklas....han hade kolla alltså.





image846

Oh, what was his name again, darling?


image847

Puss

Dagens konstaterande

Jag har spenderat ungefär en timme med ett allt mer desperat sökande efter min mobil. En mobil som efter en timme alltså återfanns i min byxficka.

Kan man tappa bort sin mobil i fickan har man helt enkelt en för liten mobil.



/Lars

Juldagen-Dagen D

Juldagen. Ett oerhört avlägset ord i början av denna termin. Den dagen då jag och vilde satte som mål någon solig förhöstdag för evigheter sen. Min vision var att vara supersmal, råfit, brun, blond oah rent allmänt-jävligt snygg. Mina stenhårda slimmade ben skulle dansa som galna och min platta mage skulle skulle röra sig helt vilt.

Idag är det den fjärde december. Det är alltså knappt 20 dagar kvar till juldagen.
Och frågan som jag nu ställer mig är, var är mina stenhårda ben och platta mage?? Var är mitt smala slimmade jag? Inte fan sitter den kroppen under mitt huvud iaf. Jag är blaffig, svullen och allmänt stabbig. Mina jeans sitter som att knapparna närsomhelst kan skjuta iväg med all världens fart. Jag känner mig som en jätte som tornar upp sig upp över alla andra och pratar med djup och mullrande stämma. Ho ho ho.

Hur skall detta sluta?

buhuhu

/Stor-Lars

image845

2 lyxklägg

image844

Jag ser ut som en mongo men världens snyggaste kjol väger upp lite.

Fan. Jag borde plugga egentligen, men förhalar det genom att göra en massa andra saker. Som att sitta här.hehe. Nu ska jag ta tag i det här! Jag ska krossa på tentan, alla med byxor kommer få stå där med lång näsa. :)

Lassemaja

Om mina svullna ögon

Shit alltså jag ser helt slagen ut i ansiktet. Beror nog på lite allt möjligt, för mycket alkohol och tårar...blandannat. Känner mig lite spänd i kroppen också. Drömde helt hemska drömmar i natt.
Orkar inte ta mig ut i korridoren. Vill fan ha ett kylskåp på rummet, en minibar vore bra. Är sjukt sugen på juice och mjukt bröd...men det enda jag har är knäckebröd och...ja, eh.. typ gröt. Så mycket för en lyxig lördagsfrukost.

Nu ska jag börja min dag tror jag.

image843


/vilde

Om att somna ensam

Jaha...igen. Ensam. Whatever. Jag kan ta det nu liksom. Vill hem till min baby, så jag slipper leva som en emsamen.

Har festat på ett typiskt studentställe. Med två "jättesinglar". Ja....vad ska man säga...jag hade roligt, men trots att man festar på som en galning....dansar och har skoj så känns det ändå lite ensamt när tjejerna man är med hela tiden står och spanar ut över dansgolvet. Jag är inte avundsjuk, det är absolut inte det (för fy faaan för att ragga i en svettig källare)...det är bara det att det känns lite konstigt när man står och sympatidansar med mongon för sina tjejkompisars skull. Jaja...någon måste ju offra sig.

Har ätit ....fan jag stavar fel hela tiden...orkar ite rättamer nu.... känckebörd. Orkar knappt borsta tänderna idag heller. Fic dock panik i morser.....borstade länge, tog tandträd, själde med listerine och tog två fluortabletter. hehe.


God natt girl and boys.

Puss