Jag vill vara brun

image842


Inte blek och glåmig. Å.

/Lars

Glömt byxor?

Alltså här går man på baljan fest, har fixat sig, bär uppsydd haute couture och har det allmänt trevligt..


Jag går fram för att socialisera med lite klasskamrater. Å. Trevligt tänker jag. Logopeder. Jag känner mig lite stolt rentutav. TILLS. En utav dem frågar om jag glömt byxor. GLÖMT BYXOR????!! Jag inser inte ens först det otroligt oförskämda och förolämpande som ligger i denna fråga..
Inga byxor????Jag bär ju för fan haute couture!!

Dessutom är byxor jävligt överskattade.



/ AntibyxLars

Så var man hemma ensam

...igen. Saknar min baby. Längtar hem som en tok. Min man. Hi hi.

Aja. Bara å bita ihop sista veckan nu.

Funderar på att inte borsta tänderna. Jag orkar fan inte. Ett. Det är jobbigt. Två. Jag kommer att bli pigg. Tre. Det är stopp i mitt handfat (och ingen vill hjälpa mig att rensa...buhu) och om jag spottar tandkräm nu kommer det finnas kvar imorgonbitti. Fyra. Jag har aldrig haft hål i mina vuxentänder, aldrig borrat...så jag borde inte lyckas få hål just i natt.

Så nu ska jag lägga mig. Tror jag tar en liten fluortablett ändå.....kanske. Lever farligt.


So long!

/lyxkläggvilde


ps. jag älskar att sy.

Pink delight

Idag är det p-fest! Vi som slitit i baljan i en termin :) ska nu belönas med mat och sprit.
Och jag och vilde ska vara rosa bakelser, som vilde sytt. Det är tur att jag har vilde, hon är bra på allt :)

Jag har rakat benen dagen till ära också. Det var så illa att man knappt skymtade huden under den vildvuxna vegetationen..usch.
Jag har också mulat i mig massa knäck-som en, vad säger man,precaution. :)He.

Shit nu måste jag sticka,tiden flyger.

(detta var ett mycket innehållsrikt inlägg känner jag)

/Lars


Body Pump

Jag orkar inte mer. Min kropp känns som gele. Vettefan om jag ens orkar stå i duschen, ska ligga tror jag.

Är det något bra på teve så säg? Eller ska jag kanske ta och å plugga lite grann........



Schampoo. Åh! Balsam. Suck! Tvål. Stånk! Resa mig upp. Jag dör!


Hejsvejsgrusochgnejs!

Vilde


ps. har lust att mosa i mig massa ost och ostkex...buhu.

Deg är gott

Sitter och äter gröt framför datorn. Äppelmos med lite gröt kanske. Jag älskar äppelmos........eller heter det äpplemos...aja whatever.

Igår så drev jag runt lite på skolan hade ett oseriöst möte med gruppen gjorde schema utan att veta hos vilket företag vi ska göra fältstudien. Vi hoppas på apoteket med vi får se vad lillemor säger, när (om) hon ringer tillbak.

Sen fikade jag som sagt med lars i baljan. Mysigt som vanligt, avstod dock från den obligatoriska kakan (kändes inte helt rätt att trycka i sig en sån med tanke på superspinningpasset vi skulle på på kvällen.)

Läste ett arbete av några studenter som använt samma analysmetod som min grupp tänkte göra. Intressant, faktiskt.

OCH SEN. Åkte jag till räddningstjänst med en annan tjej som kanske också ska göra sitt exjobb där. Vår kontaktperson, "brandchefen", gick lugnt igenom händelseförloppet i kontrollrummen vid en brand. Precis när han var färdig så poppade det upp två riktiga larm på datorn...och det började tjuta i alla larm och telefoner. Shit pommes. När det kommit några till in i rummet så tog han oss åt sidan och sa att "tjejer, jag kommer behöva åka ut nu....men om ni vill får ni stanna kvar och titta på vad som händer här inne". Och det ville vi ju såklart. Sjukt spännande. Världens pådrag liksom. Det brann tydligen väldigt mycket. Efter ungefär 45 minuter när vi trodde det lugnat ner sig sa vi tack och hej. Vi var helt till oss. Allt blev ju plötsligt väldigt mycket mer intressant nu. Fick mail av den andra tjejen sen på kvällen där hon länkat till värsta artikeln om den händelsen. Hemskt men spännande.

Klockan halvsex var det dags för endurance-passet. Båda var vi nog lite nervösa (lars verkade i och för sig lite övertaggad när vi kom till campushallen....skuttade runt och hade sig :)....men shit vi cyklade som fan. Ledaren hade satt upp en bild på cykelkillen som dopade sig förra året längst fram i salen så vi skulle bli peppade. Det funkade sådär...musiken hjälpte mig mest tror jag, man höll liksom tempot. Utan larssa hade ag inte varit där så man kan väl säga att hon hjälpte till en del hon med....hi.

På kvällen lekte jag och lars igen. Gick och köpte pepparkaksdeg och bakade i min korridor. Det luktade hur gott som helst, älskar alla jullukter. Degen var god....lalalalalaaa..... När vi gräddat färdigt så satt vi i mitt rum och drack chailatte och åt pepparkakor framför fille och fredde. Jag gillar inte stig-björn....typisk besserwisser (eller hur det nu stavas....äh, han vet nog).





Äsch nu skrev jag lite långt....förlåt, jag vet att det är tråkigt att läsa. Den som inte orkar får titta på bilderna.

image838

image839
Salta pinnar är gott. Det är inte en massa popcorn på golvet.

image840
Har ni sett en kärleksfull discokula någon gång? .....japp, ovan.


Ska fixa med tvätten nu...sen cykla genom ovädret till baljan och möta upp lars. kopiera lite papper och grejer som jag kan läsa när jag åker hem till stockholm och min baby.

So långkalsong!



Puss från V

Jag saknar den

Jag saknar denna blogg. I och med att jag egentligen inte är en bloggmänniska känns det bra att skriva här. Lite mer som en dagbok. Förut tänkte jag att jag ville att lite mer folk skulle läsa....men jag vet inte om jag vill det längre. Det är ju bara de närmsta som bryr sig om mig ändå, och det är jag ganska glad för.

Tror jag skriver här nu ett tag....


Såhär ser min dag ut:
möte med projektgruppen
luncha med larssa baljan
möte igen med dem på räddningstjänst (där jag förmodligen gör mitt exjobb)
plugga
endurance pass (90 min spinning) med larssa
sen kanske lite mer plugg (=tv)



Puss och på återseende