Now I Know

Slogan för malibu är "Take life less seriously" och det är väl kanske något vi försöker eftersträva här idag. Vi älskar malibu coke och att vara pretto är så jävla bajsnödigt! "Skitsamma" liksom!


image861

Puss!
Vilde

En xjobbsgrej

image855

En bild bara.


Kolla in denna kille:
image856

Känn på den du!

/vilde

Selleripelleri

Jag köpte ett paket av min mest fruktade barndomsgrönsak häromdagen-selleri.
Och jag tyckte att det var gott..jag tror jag tillochmed mmmade litegrann.

Vet inte om jag ska bli oroad av detta?


 Vuxenlivet sluter mig i ett allt hårdare grepp.

Lars.

Första måndagen i plugget

Har haft mitt första seminarium och basgrupp som färsk T2:a. Inte en total gröngöling längre alltså,känns skönt! Många i min klass verkar vara väldigt seriösa, har typ köpt all kurslitteratur flera veckor innan kursstart, kan schemat utantill och allt sånt.. Jag ska nog hålla inne med att jag inte ens öppnat mailen under hela lovet och kollade som hastigast på schemat igårkväll..haha. Vill ju inte riskera att någon sätter äpplet i halsen..

Har iaf lagt min första baljanvisit för året och mulat i mig det första klägget. Just det vilde, testa inte om ditt kort funkar i kaffemaskinen för då drar ett larm igång..:)


Det blir en premiärtur på gymmet också alldeles strax.

En massa nytt alltså. Och en grej som är skön är att januari strax är slut redan.. Shit tiden går så fort så man borde försöka njuta av nuet, men jag längtar sjukt mycket efter vårsol och ljumma vindar. åååh!

Uppdatering på shoppingfronten: Inte ett endaste inköp på åtminstone två veckor! Jag känner mig inte ens så sugen, ganska skönt egentligen!

oj hoppsan nu måste jag sticka!
puss Larsbars


Karlgöra

SÅ. Nu har jag bytt däck på min cykel. På bakdäcket. Och jag har bakåttramp...vilket mongo ord btw. Bakåttramp. Helt svart om nävarna var jag. Alla i korridoren var sjukt impade. En tjej, en tjejig tjej dessutom, som byter däck.


Och nu ska jag måla naglarna. Och typ ta av mig mitt blåställ och kränga på mig en klänning.


Puss
/vilde

image854

Shiit

Ett ord som automatiskt ploppar upp när jag blickar ut över mitt rum är ju kliniskt. Men har man våttorkat golvet så har man. Och har man flyttat sängen för att dammsuga alla lister bakom. Ja. Då har man städat på riktigt.

Städtanten säger hejdå för ikväll!

Puss
/Städvilde

image853

Vad kan en Malibu Coke göra för mitt rum?

Det är dagens fråga. Eller snarare vad kan ett/flera glas Malibu Papsi max göra för städtanten i mig. 
Nuläget är att jag vadar omkring i skit. Skit som i smutstvätt, ren tvätt, damm, hårstrån, papper, sladdar (från jag vet inte vilka apparater), skor, väskor (upppackade men....still framme)....och jag som säger att jag inte klarar av festivalmiljöer. Detta är värre än lera.

Helvete vad jag ska städa. Och typ möblera om lite med. Ullis kommer ju om någon vecka och då måste det vara tip top...inte för att hon är van vid det när det gäller mig...men daah...hon har varit borta från mig i ett halvår och något drastiskt måste jag ju göra. Eller jag måste snarare kompensera att jag glömde hennes födelsedag (tröst = jag glömde min pappas också)...vågar inte säga vad hon fyllde.....för det var typ en asviktig födelsedag och jag skäms som fan. Jag har minne som en guldfisk. Ullis om du läser detta....jag har en liten present iallafall :P

Updatering ang. städningen om en timme.

Nu ska jag ta en sipp till.....mmmmmm.



/Puss

Lite respekt pls

Okej det här är helt sjukt. Jag har bestämt mig för det. Att det är sjukt. Fan är det här 10 vuxenpoäng?

Jag är inte sugen att shoppa kläder!

Jag hittar inget fint att slösa pengar på. Som jag brukar. Jag älskar alla kläder jag redan har. Nu måste jag fan visa dom lite respekt. Har till och med funderat på att inte handla kläder på typ ett år. Och inte av sånna där jobbiga politiska skäl utan för att jag måste använda det jag redan har. Jag "tröttnar" ju på plaggen innan de ens fått en chans på min kropp. Men jag vet inte. Det är kanske lite för extremt för mig. Fast å andra sidan är typ en månad för lite. Det är så lätt att bryta. Men typ ett kvartal utan klädshopping - går det? Då skulle det bli i april jag får handla nästa gång. Då kanske jag hinner prova mig igenom halva min garderob.

Ok.

Härmed deklarerar jag klädshoppingfritt i ett kvartal!
Har jag någon med mig?



image852
Jag och mina välfyllda garderober. När använde jag till exempel den där klänningen senast?



puss/
vilde



ps. jag börjar nästan griiiina....mitt hår ÄR kort nu....förr var det långt....buhuuu :(



4 kex

Hej!
Klockan är 09:12 och jag har redan hunnit surfa igenom alla bloggar jag "måste" läsa om dagen, varit på affärn (norrlänskt uttal), ätit frukost och 4 kex och nu ska jag göra mig redo för lite shopping. Lite beng i huvudet känner jag mig ändå....är inte van att tvinga mig själv på detta sätt....har gått upp med min baby vid sju två dagar i rad nu.....eller först ligger jag i medvetslöst tillstånd och mumlar lite mellan sex och sju då han går runt och fixar sig...och kommer och pussar på mig lite då och då (det är då jag mumlar tror jag).....sen vinglar jag upp strax efter sju då han måste rusa....jag står i trosor i dörren och vinkar.....kom just på att alla har ett litet hål i dörren så jag kanske borde fixa skydd.....typ morgonrock?...sen när jag stängt dörren vinglar jag in i köket och kokar mycket kaffe. Och då efter några klunkar är jag igång igen om än lite beng i skallen.....hi.

Saknar nicklas tio minuter efter att han gått....ångrar att jag var medvetslös när han pussa mig.


Min shoppinglista:
-morgonrock?
-kanske ett par skor (nicklas säger nej....till och med min mamma som inte brukar ha så stor koll på vad jag köper sa att hon inte var ett dugg förvånad när jag kom hem med ett par skor förra veckan....då visste hon ändå inte att det stod ett par till nya hemma hos baby och väntade på mig).
-mössa (en tuff)
-vita skinntumvantar
-raggsockor?


/vilde

Slimmad?

Satte just på mig mina byxor. De sitter löst!!!

Tills jag tar mig till en våg tänker jag låtsas att jag gått ner i vikt. Eftersom jag nådde en toppnotering häromdagen är detta föga troligt, men jag lever i drömmen tills jag får svart på vitt.


hihi.

puss
/Lars