Fasteperiod

Jag ska fasta ett tag, fast inte så mycket med mat. Men nu är jag så trött på att vara ute och festa och komma hem sent och vara helt död på dagarna. Jag har haft jätteroligt, det är inte det, men jag vill orka med lite annat också. Typ rita och baka bröd och ha filmkvällar och tända ljus och bara ha det mysigt helt enkelt.

Så mitt fastning består uti att inte dricka alkohol på ett tag och ha några lugna helger. Min kropp skulle vara så tacksam.

Just det, jag ska försöka spara lite pengar också!

Tata

/Lars


Rymdskor?



Det här var ganska roligt.. Victoria Beckhams nya skor. Ibland undrar jag om hon är ironisk när hon klär på sig sånt hät, för då är hon ganska rolig måste jag säga, eller om hon på allvarligt försöker vara en "trendsetter"..?

Det ser ju helt sjukt ut i vilket fall som helst..

/L

En liten mygga

Jag gillar den här bilden.



/LarsBars

Rose oh rose

Jag ägnar mig åt lite lyxig fritidssurfning efter denna veckas faktiskt rätt fokuserade pluggande, och surfar runt på massa roliga webbshoppar :) Mycket dumt om man som jag försöker hålla igen lite och inte ska köpa massa saker. Det är ju då man hittar som mest:

Visst var det här lilla halsbandet sött, det är gjort av en riktig ros som bara är lackad..



Åsa hjärta Niklas heter märket.

/CravlingalertLarsBars

Konst från Tjallamalla

Jag hittade massa fina affisher som man kan beställa från tjallmallas hemsida!
Jag gillar dom från kåggamoj mest! Fast jag skulle vilja se Daniels reaktion om jag beställde en sådan, han är redan på krigsstigen mot min favorittavla med flickan som har en ros i munnen.. Det har gått så långt att jag hotade vårt stundande samboskap om jag inte fick ha den tavlan uppe sedan.. :)



En bild av kåggamoj (eller heter hon möjligtvis Linda Backman) som inte fanns att beställa men ändå fin.




/KonstälskarLars

Hairspray

Jag är i akut behov av att göra något nytt med mitt hår!! Just nu är det bara fult fult fult, vilket gör att jag tvångsmässigt klipper min lilla luggrest kortare och kortare med jämna mellanrum. Men problemet är bara att mitt hår blir inte snyggt (gaaah). Hur jag än gör ligger det bara där, platt, glansigt och tråkigt.

   
                                                            För lite lugg...
För extremt??




Jag i mitt tråkhår.

Hjälp mig(!!)
/HairyLars

Sambos

Här är dom, mina fyra sambos.



De håller mig sällskap när jag pluggar och lagar mat och städar. Daniel satte upp ett varnande finger efter att jag köpt två av dem på tradera, låt inte det här gå överstyr bara cissi, sa han med en lite bekymrad rynka mellan ögonbrynen.
Och även om jag kan medge att jag har en ganska så stor crush på dessa små filurer så är jag inte så orolig.

Jag har det under kontroll.

/Lars

Tröjan Aino

Idag hittade jag en tröja från Dagmar i webbshopen YWFS.SE , som hette Aino. Det var så gulligt att jag var tvungen att kopiera bilden. Såhär ser den ut, ganska fin men kanske inte värt sitt pris av 1229 riksdaler..



läjter.
/Larsbars

Ordmani

Som blivande logoped har en helt ny värld öppnat sig och mitt nyvunna vokabulär är nu fyllt med ord som ;
fonasteni

dysfoni
laryngeal
laryngektomi
larynx
farynx
lingua
recurrens
nervus olfactorius
facialis
broca
wernicke

Ganska vackra eller hur?
/L.

Livet i overall

Såhär såg det ut under mina två veckor som fadder under nolle-p här i Linköping:









Jag vet att jag tyckte det var sjukt jobbigt under tiden, men nu är jag jätteglad att jag var med, och minns mest det roliga :) Men det är väl så det ska vara. Min motivering innan jag valde att vara fadder var att jag kommer ångra mig mer om jag inte är med vad jag kommer ångra att jag är med..haha! Och så blev det.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och läsa allt jag kommer över om laryngektomi.

Puss
MisterLars

Sommarens sista bild..

Kan ha varit denna, för nu är ju alla utsikter till en lång härlig sensommar borta. Jag kan ta kyla om solen åtminstone skiner, allt de här gråa gör bara att man blir trött.







Nu ska jag äta lite sushi. Som jag alltid äter av tills det känns som att jag har ris ända upp i halsen..
/LarsBars

Måndagsbarn



Jag gillar den här. Fast jag är ett lördagsbarn.

/Lars

Den lilla röda

Här kommer ett kort från min tid i "den lilla röda"



Sjukt jobbigt, men ack så roligt såhär i efterhand. En grej med att ha overall i två veckor var att jag sparade in minst 20 min varje morgon eftersom jag slapp välja ut kläder att ha på mig. Och resten var liksom inte så stor mening att fixa till eftersom man redan såg ut som skit.. :) åh så praktiskt.

/StudentikosaLars

Det finns en plats som kallas melankoli

Och där verkar jag ha fastnat. Jag vill bara ligga kvar under mitt duntäcke och tycka synd om mig själv. Vad som har drabbat mig vet jag inte ens. Jag bara känner mig trött och ledsen. Kanske är den annalkande hösten?
Inatt drömde jag att Daniel dog. Det var nog den hemskaste drömmen jag någonsin haft, och den var så himla verklig. Den sjuka känslan av att jag aldrig mer kunde prata med honom igen, usch jag ryser.

Nu ska jag försöka rycka upp mig lite, och cykla till skolan,wohoo. Förresten är det sjukt störigt att cykla en kvart efter att man gjort sig fin på morgonen. Allt har blivit förstört när man kommer fram, plus att jag jämt blir svettig och äcklig.

Si jo läjter




L.

En mesversion av mig själv

Just nu är jag en mes. I alla fall när jag sätter på mig kläder på morgonen. Som alltid när jag återvänder till Linköping så mesar jag, typ ånej den här klänningen kommer göra folk förskräckta, eller jag orkar inte med att få massa ufostirr idag. Så jag mesar. Inte för att jag kanske har så himla utstickande och asgrym stil annars, men jag har ändå en slags stil som är min. Och den skulle kunna vara mer häpnadsväckande. Om jag bara slutade mesa.

Jag ska (med start i morgon, för idag känner jag mig som en riktig lipsill) börja klä mig mer extravagant, mer som jag!



/MesLars