11/7

Idag har jag varit på designhögskolan i 11 timmar i sträck. Varje dag denna vecka har vi varit kvar länge. Är lite småtrött nu... Imorgon är det den externa redovisningen (alltså för företagen) och då måste vi vara VÄL förberedda. Och nu är vi bannemig det! Min grupp har designat ett informationssystem för en stor galleria här i umeå. 


Det ska bli skitroligt att redovisa! Tror det är första gången jag känner så. Jag är så stolt över vårt förslag och vår presentation att jag nästan ryser...hi. Vi ska ha finkläder och allting, för ett seriöst intryck. Ska ta med mig kameran så någon i publiken får fota lite....


Nu ska jag käka macka med skagenröra.

Tjoflöjt!
/designvilde

Plopp

Nu ska jag åka till dh och designa på uppdrag.

Måste bara vänta på att ösregnet ska sluta....har ju fortfarande ingen regnis.

Inatt drömde jag att en frisör brände av 10cm i topparna på allt mitt hår med en plattång. Jag tror jag skrek när jag vaknade...


/vilde

21:40 - "skrov"

Gick ut och sprang en runda nu precis.

Då såg jag två par som satt och käka "skrov" på terassen.

Det kändes bra.

Mycket bra.

/vilde


Helgen som gick

Jag har haft så sjukt roligt i helgen. Vet inte var jag ska börja riktigt....det är så mycket som hänt. Förstår inte hur så mycket galej fick plats på bara tre dygn.

Allafall....

Torsdagen
Förfest hos en klasskompis. Jättetrevligt med snittar och grejs! Sen hojjade vi till sittningen, som var den roligaste vi haft på alla dessa tre år. Alla kognitionsvetare var på G och dansade runt som galningar. Var hur fint som helst! När stället stängde vid två så traskade vi hem till en annan klasskompis och hade efterfest. Satt och pratade massa skit. Gav mig till och med in i en diskussion om musik (dömt att misslyckas med min "okunskap"), och försvarade the killers "sound"....flummade ur lite och menade att som låtarna lät lät jag på insidan...shitasså....undrar om någon förstod mig? Jag hojjade hem kring fyra när det var helt ljust ute. Svalde ner två alvedon med en liter mjölk och somnade.



Fredagen
Vaknade vid sju. Hade fått sms av gert...."fatta att vi kommer att vara fulla inom fem timmar"... Gick upp och drack vatten, tog en alvedon till och gick och la mig igen. Det ösregnade ute.
Gick upp vid nio och fixade iordning mig. Champagnegästerna kom vid halvtio! Tog några klunkar och gick och hämtade gert vid flygbussen i strålande solsken.
Brännbollsturneringen gick väl sådär. Det var mer lek än allvar om man så säger...."de är dopade ....de är nyktra"...försvarade vi oss med.
Jag, gert och roadkill gick hem och somnade i en hög i min säng.
Sen taggade vi till och begav oss ut igen. Först fest hos en kille i klassen och sen en hemma hos någon annan. Det var väldans roligt!
  


Lördagen
Vaknade sen. Degade. Gick till ängarna och tittade på finalen, herregud vad de var seriösa....ingen lekkänsla där inte. Gick hem och degade mer. Sen öste vi på med partymusik och drack bib-vin! Nicklas och en kille kom hem till oss på rullstolsgatan och förfestade lite. Tror dock att vi tjejer var lite mer i gasen än killarna som drack folköl....hi. Roadkills pärra hade fest så vi gick över till hans lägenhet och dansade till massa roliga låtar (bla. sofia dansar go go, you can call me al, dunka mig gul & blå och cheek to cheek). Alla över 23 drog ner till rex tiiiidigt så vi med gert i sällskap ;) gick hem och dansade lite till. Sen stötte vi på patrull när vi skulle ta taxi ner....löste sig tackvare några småkillar vars bil vi kapade. När vi väl var framme utanför o'learys vid kvartövertolv och kön var megalång. Vi stod och trampade i den i typ en halvtimme innan vi gav upp. Käkade på mcdonalds och ringde småkillarna för skjuts hem igen. Somnade gott!



På söndagen tog vi bara igen oss. Lajjade runt lite på stan....höll mig från att shoppa (måste ju vänta till resan...).
Gert åkte hem på kvällen. Kändes lite sorgligt. Helgen var fantastisk!

Massa pussar
/vilde



ps. Gert har lagt upp skitamånga bilder på sin blogg .ds

Badar i fotografier

Fick fotona igår....de 722 som jag beställde förra veckan. Det blev ett helt hav i sängen. 13 fotofickor tror jag att jag fick gå och hämta på posten. Omg (här passar det)...



I helgen togs det säkert trefyrahundra bilder...känner mig helt överväldigad. Svårt att sålla och välja ut de finaste.

/vilde


Living on the edge

Åt just en osköljd tomat.


Känner att jag lever farligt.



lars.

Tankar en majeftermiddag

Sitter i skolan. Har hämtat böcker i biblan,bär slips.Känner mig på det stora hela som en ganska duktig student.

Men jag har tråkigt.Och känner mig ensam.

Jag har kommit på att jag inte gillar veckorna precis i slutet på maj och ibörjan av juni.Jag vet inte varför men jag tycker det känns sorgligt,jag går runt med en vemodig känsla i magen. Jag tror att det är att jag inte gillar när saker tar slut. Efter skolavslutningarna när jag var liten minns jag att jag kände mig himla ensam, alla skulle iväg någonstans,på sitt.

När sommaren väl kommer igång är det hur underbart somhelst, då vill jag aldrig lämna den. Men just de där veckorna innan..

Jag längtar tills sommaren sparkat igång, och allt roligt som kommer hända då!


/SlipsLars

Next swedish top hairmodel?

Min dag har varit så himla rolig!

Lägger bara in lite bilder idag, orkar inget mer.....var där sen åtta i morse och kom hem strax efter tio nu ikväll.


"Feminin dandy" ...."60-70-tal"..."City Chic"...."Business-Woman"
-det var min stil.

 
Håret är nyfärgat och frillan tar form.

  
Frillan är färdig så när som på slutfinishen. Men jag är Osminkad...och i mina egna oglammiga kläder.

      
Sminkad och påklädd. Kändes alldeles fantastiskt härligt att "glida runt" i svinigt dyra Tom Ford brillor.

Vissa kort smygknäppte jag på toan med min kamera....hi hi.



Lovar att lägga in fler sen när jag får de som salongen tog. Då får ni se dojjorna som gjorde att jag ville amputera mina fötter. De var inte jättehöga....men när man står i samma pose i typ en halvtimme...ja då känner man att man lika gärna kan vara utan fötter. Det gör så himla ont att de domnar bort..... Jag har respekt för modeller! :)


Färgen jag fick i håret blev superduperfin! Love it!


Puss

/fashionvilde ;)


Blod,svett och tårar

Efter släktträff och allmänt lösaktigt leverne är det nu dags för två veckors turboträning. Mitt gymkort ska dras till det ryker om det från och med nu.

Jag cyklade iväg till gymmet, kvävde en impuls att kasta mig ut i fältet med maskrosor, med målet inställt på stenhård träning. 30 min på springbandet först, gick ganska bra. Sedan tänkte jag "göra en vilde" och trampa lite på cykeln.

Kära rara lilla vilde! Jag förstår inte hur du orkar trampa i en timme??! Jag valde programmet viktminskning(det lättaste) och det svindlade nästan för ögonen när jag knappade in 30 min. Det kändes bra första minuten, men sen. Fy farao, jag flåsade som en blåsbälg och svetten droppade bokstavligen ner från armar och ansikte.

Jag kände mig äcklig. Och otränad.

Min mp3 spelare hjälpte mig lite. Jag har en väldigt spännande mix av låtar på den, och man vet aldrig vad man får. Daniel har, av någon outrgrundlig anledning, lagt in en miljard spanska låtar på den. Så ibland,helt utan förvarning kan det komma en smäktande spansk röst som sjunger om El corazon. (Betyder det hjärta?).

Andra sätt att peppa mig själv är att jag tänker förbränning i mumsmums. En mumsmums innehåller 80 kcal.Bra måttstock.

Jag brukar också tänka på hur jag skulle se ut i vissa kläder om jag bara blev lite smalare. Eller så tävlar jag mot dom bredvid, fast besluten att inte ge upp före dem. De är naturligtvis inte medvetna om att de deltar i en tävling.Tur för mig kanske..:)

Hur gör ni för att peppa er?

/BodybuilderLars
     (före och efter träning,ser helt vit ut på det andra,lite galen sådär)

Modellgrejen

Börjar bli lite nervös nu. Var och provade ut kläder idag. Jag ska tydligen ha en feminin dandy-stil...vad det nu är.  Det kändes lite småkul när jag kom till butiken (som hade asfina kläder)...och en tjej frågade om det var jag som var en av modellerna...jag bah...Japp! Hi hi....


 

Ska ha samma frisyr som hon till höger. Och sen ska jag också ha brillor, känns tryggt...då kan jag gömma mig.

Imorgon klockan åtta ska jag vara där. Shit.

Sparka mig i rumpan!

/fashionvilde



ps. jag ska ta med mig min kamera så jag kan visa hur jag såg ut sen....hi. ds.

Köp glädje eller köpglädje....

Hi hi. Både och.

 

Nya pjucks. Vita och svarta i lack inte läder. Köpte mousse till skorna. Det var något nytt.
Och sen ett läppstift och en liten brosch.

/vilde

Sol ute sol inne....

 
...sol i hjärtat sol i sinnet!



Dagens outfit.


Det har varit asavarmt i ume idag. Hoppas det håller i sig tills matcherna på fredag.
Spelade lite idag...shit vad dålig man är....blir förmodligen inte bättre av att man är på lyset heller....hi hi.

/den ofrivillige brännbollsspelaren vilde

Helgen som nalkas

Brännbollsyran är nära nu!
Ska spendera den tillsammans med mina vapendragare Gert och Roadkill. Tyvärr kunde inte Larssa vara med. Men jag lovar att tända ett ljus för dig när festen börjar och infloga dig på alla foton.


Helgen börjar med sittning på torsdagkväll. Jag och roadkill tänker ladda med vin och röjja gärnet. Sen nya tag på fredagmorgon med matcher och all dricka det innebär. Vad lördagen "har i sitt sköte"...ja det får alkometern utvisa. Imorgon ska jag göra systembolaget osäkert.

   
Gert och jag snusar.

   
Roadkill och jag, lekandes i väntan på taxi.


Tu me manque Lars!


/vildebilde

Kisslåt på hjärnan

Hela dan idag har jag gått runt och nynnat "kiss i sängen och ha det bra....ligga lite och fundera....varm om stjärten som en sommardag...jag tror jag kissar lite mera"... Vet inte var jag har fått det ifrån....skumt som fan.

Tror den bringar olycka för nu har min vän urinvägsinfektion. Alltså inte min vän som i kissimurran utan som i min vän bara, på riktigt. Aja, det är iallafall himla synd om henne.

/underbältetmedvilde

Rustad för regn

(men glömde såklart att ta med den när jag som bäst behövde den..)


 

Nu kan jag ut och vandra i vilket sommarregn som helst!

hihi.

Mirakelmedel!!

Jag har länge försökt få bort den ingrodda smutsen från min sorgligt bruna spis och diskho. Jag har gnuggat och gnuggat både med diskmedel och lacknafta(vilken gjorde att jag fick kväljningar varje gång  jag närmade mig köket),men förgäves. Detta har stört mig väldigt mycket.

Men! Daniel köpte hem Jif (gamla vim tror jag) häromdagen, och lite gnugg med den och vips så glänser min diskho i silver(!) och spisen ser sprillans ny ut. Till och med de fula teavlagringarna på mina koppar försvann! Jag är så nöjd:)

Och det känns som om vuxenpoängen bara regnar över mig.


puss
Lars

Om man har tråkigt

Allt man behöver är:
en kines
en sminklåda
en kamera




sov gott!

/tips och trix-Lars

Neh det är fan inte sant...

...jo det är det.

Jag har ju som sagt bestämt mig för att krafgå i 1 timme om dan nu när gymkortet gick ut. Enda gången jag inte "behöver" gå är när det regnar. Jag tvingade mig ut varje morgon första veckan och det gick jättebra. Tills nu andra veckan då det i princip har regnat varje dag. Första dagen kändes det skönt att "slippa" ta sig ut, för lite jobbigt är det ju faktiskt....men typ tredje....ja och nu sjättedagen utan uppehåll (den tiden jag vill gå)  så känns det lite småjobbigt. Nästan så att jag funderar på att köpa gummistövlar och en regnjacka.

Idag var det soool. Cyklade ner på stan med ida, köpte ett par jeans och en fin brosch. Sen spelade vi lite brännboll. Övade lite inför helgen liksom. Och så hade jag bestämt mig för att gå ut och gå nu då....skulle bara ringa ett samtal innan....och vad tror ni händer....ja visst det börjar regna! Asså vad är detta? Känns som gud inte tillåter mig att hålla mig i form (skick)....

Och nu....skitsnopet....har det slutat...bara för att jag började skriva om det så argt....Kan slå vad om att när jag svidat om till mina powerwalkskläder regnardetkatterochhundar igen.


image314

Måste skynda mig!

/ovädersvilde

Vad gör jag uppe såhär dags?

Sorterar alla mina bilder som jag tagit de senaste två åren...herregud vilken tid det tar...
Det börjar bli lite jobbigt. Men när man hittar bilder man glömt känns det kul igen...som med dessa. Min kära vän Lars och jag efter några drinkar med absint :)


     


Nu ska jag skicka in mina utvalda 722 bilder. Ska vi se hur det går...he he


Go natt!
/fotografvilde

Släktmöte

På väg:
         

     


Framme i Borgholm:
       

      

Middagen:
         

 

Efterfest, utekväll i Borgholm:

       

    

Dagen efter,träffa släkt tar på krafterna:
     


Väldokumenterat!! :) Jag ska skriva om denna event i vår släkttidning,känner mig som en riktig skribent!

/Cederberg Lars


Miserabla lantisar gör mig illamående

För några dagar sen la jag ut en annons på blocket om att jag ville sälja min säng och min bokhylla. Morgonen efter kom en man och "provlåg" min säng. Det kändes lite konstigt. Men han var trevlig och han ville köpa den. Så jag var nöjd och glad.

Igår kom ett par, från holmsund ..en "förort" till umeå, och skulle titta på hyllan. Det kändes bra ända tills jag öppnade dörren. Jag hade klätt på mig, jeans och busneltröja. Paret var mellan 25 och 30, kvinnan var liten och hade turkosa mjukiskläder och en ful mockajacka men snörning i midjan, mannen  som var fet hade sånna där äckliga "finbyxor" och en mjukiströja. Det kändes så himla fel....jag kände mig som värsta överklass jämfört med dom och jag hade ändå bara kastat på mig kläderna när de ringde och sa de var på väg.
De kom iallafall in i mitt rum och granskade hyllan. Den lilla kvinnan verkade gilla den och hon sa hela tiden att den var så fin. Mannen sa att den var lite för bred för deras badrum och att de skulle behöva köpa en ny mindre tvättkorg om allt skulle få plats. När han sagt det frågade han kvinnan om hon visste vad det skulle innebära....hon skruvade på sig.....han sa...det kommer innebära att du måste tvätta mer. Då sa hon att hon gillade att tvätta. Och jag mådde väldigt väldigt illa. Vi kom iallafall överrens om att affären skulle bli av. De skulle bara tillbringa några timmar på spa så skulle jag hinna tömma bokhyllan på mina grejer.

Fyra timmar senare öppnade jag återigen dörren för detta lantispar. De var blöta i håret. Mannen slet av sig sin jacka och började dirigera mig och kvinnan om hur vi skulle lyfta åbäket. Mannen verkade väldigt irriterad på kvinnan hela tiden...suckade och ojjade sig när hon gjorde"fel". Den lilla kvinnan sa flera gånger till mig att när de kom hem, när de var ensamma, skulle han bli jättearg på henne. Och hon sa det när mannen hörde! Det var bland det obehagligaste jag varit med om. Jag försökte tänka att snart är det över....snart är det över....När vi nått så långt som till hissen hojtade mannen att någon blödde...Jag hade sjukt ont i händerna men jag förträngde det för jag ville bara bli av med dem. När han sa det för andra gången...du blÖder...var jag tvungen att titta ner...och Oj vad jag blödde!! Det typ strilade från min flådda handflata ner till fingertopparna....och jag fick en anledning att fly...sprang in på toan hos oss och plåstrade om mig sjäv....bad till gud att det skulle gå snabbt att lyfta in bokhyllan i bilen. Det gjorde det inte. Det var typ det svåraste....shit, hur dum får man vara? Den går inte att få in något så stort i en så liten kombi...hallå tänk! Kvinnan sa till mig att hon hade frågat sin man om den verkligen skulle gå in i bilen och jag kan föreställa mig hur bestämt han svarat att den visst det skulle få plats. Till slut så gick den in men då fick inte kvinnan plats i bilen längre..... När jag undrade hur det då skulle gå sa hon lite försiktigt att hon kunde ligga bredvid bokhyllan i bakluckan. Mannen hörde det och sa att det inte skulle gå. Han sa bestämt att hon fick ta buss hem (det är skitlångt och bussarna går inte ofta...). Herregud! Jag kände inte händerna smärta längre, mådde bara himla illa. Den lilla kvinnan verkade inte ha några problem med att bli kränkt gång på gång på gång. Fy, fan vilken hemsk man. Hur kan han leva med sig själv? Han var typ det äckligaste jag sett och han betedde sig som ett svin mot kvinnan. 

Under hela processen med att bära ner bokhyllan vräkte mannen ur sig dumma saker om sin fru. Det går inte att beskriva hur sjukt det kändes. Jag mådde illa och kände mig gråtfärdig. Det faktum att jag hade blodat ner hela hyllan sket jag fullständigt i. Jag fick 100spänn extra för att de tyckte synd om min blodiga hand. Men jag vettefan óm det var värt det. Jag borde typ fått 1000 för att jag genomlidigt deras hemska gräl (eller vad man nu kallar det...).


När de hade gått drog jag på mig så fina kläder jag kunde. Det kändes bra, som ett skydd mot allt det miserabla som omgivit lantisparet.

/lillavilde

 


Italiensk middag?

Baby och jag har gjort middag ikväll. Den blev jättegod! Vi tycker den känns väldigt italiensk....men vad vet vi....


   

Så himla enkelt och snabbt:
fänkål 
purjolök
olivolja
vitt vin
vatten
salt och peppar
avokado
räkor
fetaost
spagetti

Har aldrig använt vin i maten förut, men det blev succé...kändes väldigt vuxet och vällagat.

Nu tittar vi på criminal minds och dricker lite vin. Bloggar från sängen . Hi!


Ciao!
/vilde m. sällskap

Stockholm - Milano - Marseille - Stockholm

Åh gud jag kissar ner mig! Jag dööör.....

Jag och min baby bokade precis en resa. En vecka ska vi vara borta, 12 - 20 juni!

Först flyger vi ner till Milano och sen ska vi på något vis, typ med bil tåg eller buss, ta oss till Marseille. Och sen flyg därifrån och hem. Vi har inte bokat något hotell utan ska leva lite på känn...värsta spännande!

glad

Känner mig typ gladast i hela världen!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!

Nej, nu måste jag äta kvällsmat....glömde det i allt bokande....hi.


Peace out!

/vilde


Grattis min älskling!!

      

Önskar din tös



     


over and out

/Lassebrasse





Jag älskar

mina fina vänner!


Känns lite klyschigt à la fjortisfylla. Men jag menar det verkligen.

Längtar tills i sommar.

/flowerpowerloveallvilde


glad.

Gud jag vet inte vad jag ska skriva idag.... känner mig väldigt glad bara.

Har pratad med både Gert och Lars i tlfn idag. De verkar sugna på lite "yra" så jag hoppas alla scheman går att "lösa"...hi, och jag lovar att fylla kylen med booze..hi hi.  D Ö R


Nu ska jag sy in en tröja.
So long!


puss

/happyvilde


Hepp



Vi åt världens frukostaktigaste brunch på campus tillsammans med en tysk. Lyxfaktor noll.

Jag känner mig hyfsat pigg idag faktiskt. Att jag drack igår gör sig bara påminnt genom min hunger....känns fan som jag skulle kunna äta upp ett hus eller nått. Allra helst om det smakade sött eller salt...åh, gud....tänk chips! Måste kanske pallra mig iväg till mariehem....


/dageneftervilde

Prome night

1430 champanj hos nicklas uppsatsvän sara. Stressade mig färdig och sen småsprang vi till sara...glömde att måla naglarna, locka håret och säkert en massa andra livsviktiga saker...men jag kände mig fin efter ett glas champanj...hi. Gud, vad gott det är förresten!

             

1600 Diplomeringsceremoni. Ganska långtråkigt. Satt i två timmar och väntade på att nicklas skulle få ta emot sitt diplom. Rektorn för handelshögskolan envisades med att säga allting två gånger. En gång på svenska. Och sen en gång på engelska. Det kröp i kroppen. Fick inte några bra bilder på ekonomen heller... Men lite stolt var jag allt när han gick upp på scen. Jag har iallafall varit med (och stöttat?) i tvåochetthalvt år av hans studietid.

       

1930 Finmiddag och styrdans. Middagen var superb. Vi satt bredvid holländare, fransmän och tyskar. Jag fick öva lite engelsa...he he. När borden togs bort och dansen kom igång så var det den äldre publiken som tog över. Det var med nödochnäppe man höll sig på fötter på dansgolvet när gamlingarna svischade runt i diverse buggstiler. Herremin skapare vilket drag det var med Dj Rooney.

           

0100 Festen fortsätter på ekonom-puben. Vi fick mer krubb på e-puben och sen dansade vi tills våra fötter var skinnflådda.

     

0230  Jag och min ekonom haltade hemåt i strumplästen. Kändes som en evighetspromenad...

         

0300 Väl hemma! Jag kommer på att ingen tagit kort på hela mig...ber nicklas....åh gud så bra det blev...




/pq-vilde

Inga glädjedödare precis

rosa

Batik. Britterna visste för mycket.

/vildis

Hjälp mig!

   

Vilket halsband ska jag ha imorgon?
Och vilka örhängen?


Känner mig otroligt kluven i frågan.
Börjar bli sjukt nervig också, så jag kan inte tänka riktigt klart.

Varför svarar inte baby i sin fon?

Jag har ätit fem digestive kex. Jaha.

/vilde vierland


Håll i hatten..

För här kommer jag. Jag ser nästan exakt likadan ut som på ett dagiskort när jag var fem år. Ska lägga upp det sen :)

    

-Man kan inte tro att du går på Universitet, löd Daniels mycket uppmuntrande replik, vilken åtföljdes av lite fniss.

Jag ser inte ut som Abba,jag ser inte ut som Rachel Bilson(eller vad hon heter) jag ser inte ut som Kirsten Dunst, eller Heidi Klum eller Sophie Fahrman eller Elin Kling.

Ack nej.Jag ser liten ut.


/LillluggLars


Klipp klipp klipp..

..med saxen. Å vips så försvann 18 år. ( Vad gammalt det låter att kunna säga så och att jag faktiskt fanns då).


Jag måste smälta det här ett tag tror jag.



/Lars-mannen,myten,legenden

Brännbollsyran 25-27 maj

Lars, vill du vara med?
Gert funderar på det.

Jag skulle dö! Gud så underbart roligt om ni båda kunde...åh.

Tänk vi tre och så roadkill (aka ullis) förstås! Sweet! Vilken dröm!


/killvill


?lis

Förra året. Jag och roadkill hade solbrillor hela helgen. Fan vad tufft...ha ha.

Fynd

Mina senaste fynd.



Linne från filippa k (inköpt på tradera för 25spänn...)
Pärlhalsband från pilgrim (halvapriset...katching!)

Mätt

Cykla aldrig med öppen mun!

Jag gjorde det nyss....såg att det kom flygande något (förmodligen ett djur) och innan jag hann stänga käften kände jag något "slå i" gomseglet. Spotta, hosta och harklade mig som en tbc-sjuk. Det läskiga är att jag inte vet om jag svalde djuret. Eller nej, det allra läskigaste är att jag inte vet vad det var för djur. Fy!


idag

Gick upp tidigt och promenerade i en timme...boken är hur bra som helst! Passerade ett hus som såg ut som "jagvetintevad"....de hade massa konstiga grejer i hela trädgården och en stora tygbitar uppsatta på husväggen....Såg ut som  någon slags utställning. Undrar var det är för några som bor där inne....wacko...

Strax ska jag och göra grupparbete(restuppgiften från lingvistiken....öh). Vi i gruppen ska äta frukost tillsammans hemma hos ola. Han bakar bröd aws :D och jag ska köpa prickigkorv. Mums fillibabba!

Ha en fin dag!

Puss

/hungrigvilde

Min älsklingstavla

tavla

Köpte den på second hand precis när jag flyttat hit. Den är härlig på något vis!

/kärleksvilde

Beauty is art - jag älskar vackra saker

Missade victoria's secret fashion show i julas...NU visas det i repris. Konstigt. Men himla kul!

Det är som små konstverk som stegar ut på scen. Allt är överjordiskt vackert, modellerna och trosorna!

Jag undrar bara hur man får ner vissa av de där trosorna i ett par brallor. Med fjädrar och hela baletten....hur gör man?


/konstvilde


Filmtips

Jag kan rekommendera Little miss sunshine!! Den är jätterolig :)

puss

/ FilmkrönikeLars

Titta vad jag hittade..

..i min mobil!! :)

             

          

         

Lars-historien bakom

Det finns många i min värld som heter Lars.

Min far-Lars
Min Daniel-Lars Daniel
Min Daniels pappa-LarsÖrjan

Musik Lars -en legend
StaRagnhildLars
Jag hade ett leksakstroll när jag var liten som hette Lars

Jag har bott i Larsberg en gång för länge sen.

/Lars

Tjuvlyssning

Konversation:
Barn: Mamma kan jag få en glass
Mamma: Nej inte nu
Barn: Joo snälla??
Mamma:Om du äter duktigt på McDonalds kanske du kan få en där


hi.

/Larsa

Ojsan...

Tittade aldrig på filmen. Satt och surfade runt efter en ny mp3. Ska det vara en ipod med 4Gb (1500...och uppåt) eller en gammal vanlig mp3 med typ 512 Mb (200kr)?

Jag spenderade ett x antal minuter (som blev timmar) med att leta både här och där...började till och med kolla recensioner av olika modeller och jämförde dem....

Till jag kom på att det ju faktiskt skulle kunna vara fel på ett "kapitel" i ljudboken och inte på min stackars jens of sweden. Och det var det. Blev lättad men ändå lite ledsen....hade börjar sukta efter en iriver E10 med 6Gb....den hade fått full pott i recensionerna. 
Aja....då är det väl bara å bege sig imorgon....

Ibland ser man inte skogen för alla trän' (äntligen kom det konstiga ordspråket till sin fulla rätt...)

/vimsigavilde 


Slutet på min powerwalksera?

Jaha så var man ute i powerwalksträsket.... Gick och lyssnade på solstorm av åsa larsson i min mp3, som  förövrigt pajjade efter 45 minuter. Jaa, det var ju kul så länge det varade. Undrar bara hur jag ska klara mig nu?


Jag klarar inte av att motionera utan teve, radio eller "ljudböcker"....det känns så gnetigt utan. Ensam med svetten och mina andetag. Pallar inte med att träna bara för Att.

Dock meddelade min lilla kerstin att hon köpt en mp3 med 512 i minne (räcker för mig...så länge orkar jag inte gå...) på REA för pluttelilla beloppet 150kr. Måste ha en nu när jag svurit min powerwalksed.


Nu ska jag titta på mindhunters helt ensam.....tror det är en skräckis. Tur jag har mango sorbet och en misslyckad kladdkakemuffins hos mig...hi


So long batong!

/vildepower


Bostadssituation Vilde

Äntligen hittade jag korridorsrum i området Irrblosset, och det var bara en som anmält sig... med ynka 100pinnar. Ha! Jag var överlycklig och kände mig oerhört rik med mina 616. Ringde hanna och försäkrade mig om adressen stämde överrens med de gröna husen på hörnet och att man slapp betala hyra på sommaren. När vi lagt på loggade jag in för intresseanmälan. Då var det något seppo med 1026 poäng som lagt sig i.


Jag hann vara glad i  fem minuter.



Man kan ju alltid hoppas att "1026" inte klarar sina poäng och missar csn och inte får söka bostad. Eller så kan kanske undercoverlars sätta några små käppar i hjulet för "1026".


/vildebostadslös

Brandfara

Igår ungefär vid fem, låg jag och Daniel och myste på ängen här utanför mitt hus. Det hade pågått ett studentjippo på ängen lite längre bort, (en hoppborg) som de höll på att plocka ner och trycka in i en lastbil. Lastbilen står alltså tvärs över vägen från mitt hus. Förtydligar detta,bilen står i princip några meter från mitt fönster.

Plötsligt fattar bilen eld.Väldigt tyst och väldigt lite först.Vi märker det för att massa studenter springer bort från bilen för att hämta brandsläckare. Det brinner mer och mer och himlen blir alldeles svart. Nu kanske jag låter karsk såhär i efterhand men jag var på väg att ta till lipen flera gånger. Jag tror att jag vid ett tillfälle skrek - Börjar trädet brinna springer jag in och räddar mina kläder.

Trädet fattade eld när bradkåren kom och det var riktig tur. Det kunde ha blivit en fin liten brasa,speciellt med tanke på alla träställningar i huset bredvid.


/BrandrökLars


          

Poesi

Ett komma sex




vackraste orden jag sett nästan



Jabadabadoooo

Jag är antagen på de kurser jag ville läsa i sommar...yes! Nu gäller det bara att välja ut två 5-poängare. Vad låter roligast;

Projektledning,
Webbprogrammering och interaktivitet
,
Webbutveckling,
Medieteknik och webbpublicering

eller
Webbdesign med multimedia
???

Det är jobbigt när man måste ta ställning igen. Hade nästan varit enklare om jag bara blivit antagen på två...men men.

Åsså det här med studielån...ska jag utnyttja det eller ska jag leva lite halvknapert? Jag tycker det är svårt att ta beslut när jag inte vet hur de kommer påverka mig i framtiden. Tur är iallafall att man har en ekonom i bakfickan...hi.

/veliga vilde


v?gval

vägval

Släktträff

Det börjar dra ihop sig till släkträff.Denna gång blir det en tripp till Öland och bo vid stranden. Jag älskar släktträffar! Man får resa bort,bo på mysigt hotell,klä sig fin,äta skitgod mat,sno hotellschampoo och åka på utflykt. Och det bästa, jag behöver inte betala ett korvöre för det :)

Meny: Räk-och kräftröra på toast
           Oxfilé,potatiskaka smaksatt med örter mm.
            Vaniljglass med limemarinerade jordgubbar



/tjockasläkten-Lars

Bokbussen

Mitt gymkort går ut på lördag = jag hinner gå 3 ggr till.

Jag är rädd.

Men jag tänker inte köpa ett nytt. Nu ska jag "stå på egna ben på egenhand"....

Med tanke på att det är Nicklas examensbal den 12 maj, och jag tänker vara fittast på stället, så måste jag stålsätta mig. Jag har en mp3 som jag ska fylla med så många ljudböcker som får plats och sen är det bara att gå gå gå. Målsättningen är att gå en timme vare morgon. (känns lovande att jag ens vågar skriva det här)

Jag vet inte om jag är naiv, men jag tror jag kommer glömma bort att jag tränar (går) om boken är bra. Men då måste den vara riktigt jävlaskitbra också. Ska leta upp en redan nu. Någon som har något tips?


/vilde - nära ett "killer ass"?


Hårig modell

Jag ska vara hårmodell 23 maj och 2 juni. Tufft va!? Frisören Jessica som färgade mitt hår i höstas jobbar för L'Oreal och ska ha någon typ av hårvisning. Hon sa hon hade efterlyst mitt telefonnummer och allt....he he... Men ullis och hennes syrra råkade vara på hennes salong i måndags och då fick hon napp. 
Det blir ingen klippning, tackgodegud (hade jag inte ställt upp på), bara färgning i den röda färg jag gillar och sen en fin håruppsättning.

Jag ska få gå och prova ut kläder och smycken och allt.....iiiih!
Äntligen får jag leva ut min barndomsdröm...hi hi.

/vilde - it pays to be a redhead ;)






Lite frosseri i rött hår för den som känner sig sugen:

       


Sessor

image189


En bild ur arkivet :)