Högskoleprovsdagen

Tänkte rapportera om dagens upplevelser. Om det är ryckigt och stötvis skrivet beror det på att jag är helt slut i huvudet..

Dagen började bra,men kallt. Jag hade mitt fina skärp och mina turiga örhängen på mig,det kändes lite extra tryggt. Daniel cyklade med mig till provlokalen,världens bästa!!

Shit var nervös jag var, hade handsvett och var andfådd när jag skulle svara ja på uppropet. Jag satt i klass 5a:s klassrum i Rebeccas bänk. Det kändes nästan som att vara liten igen,med uppfällbar bänk och allting.

Det gick omkring en hel del militärer på skolområdet. En militärkille hade sin militärgröna vattenflaska fäst på benet,han såg väldigt redo ut. Flaskan visade sig dock vara för stor för att få in under vattenkranen, så det blev ingen vätskepåfyllning där. Jag funderade ett tag och kom på några rimliga förklaringar till varför man dyker upp på högskoleprovet i full krigsmundering. 1.Man kommer direkt från sin förläggning och man har färdats hela natten utan möjligheter att byta om i tid till provet. 2. Man gillar de praktiskt stora fickorna som sitter lite överallt där man kan förvara sina pennor och sin proviant, och fästa sin vattenflaska på,icke att förglömma. 3. Man gillar militärkläder,grön polo och stora kängor,skarpt.


Konversation mellan på högskoleprovsskrivare:

Tjej: Du vill bli läkare va, fast i Bolivia va?

Kille:Mm eller jag vill nog jobba både här och där

Tjej: Jag ville med bli läkare förut, fast jobba i Somalia

Kille: Jaha (Flörtigt)

Tjej:Mm fast jag skulle inte klara det,jag skulle adoptera varenda unge jag såg. Det går inte,jag har för stort hjärta helt enkelt,haha.

Kille: När jag blir läkare kan ju jag skära ut en bit av ditt hjärta då (försök till raggningsreplik?)


Lite senare, utbrister en kille (max 17 bast)  i min skrivsal,när provet e slut: "Hoppas jag får TVÅ KOMMA NOLL nu, annars måste jag ju göra om det (lägger till stön på slutet). Fast jag fick det ju på provomgången på internet när jag både chattade och lyssnade på musik samtidigt så.."  Ingen kommenterar detta.

Dagen var slut och jag promenerade hem i solskenet.

snippsnappsnut
/Lars


Potpurri ála Linlöping

                

          

Jag kom till avslut

Jag gjorde det!!! Jag skrev en hel hemtenta utan att ge upp eller skjuta upp den. Den var med största säkerhet helt kass, men det känns helt oviktigt faktiskt. Jag är bara stolt över mig själv för att jag genomförde något jag tyckte var hemskt jobbigt.

Det kändes konstigt att lämna min lilla plugg grotta men vi har just haft en jättemysig grillstund ute i solen i vallamassivet med  Daniel, Pablo,Sofia och Petter.

Nu ska jag köra lite DTK. Jag satsar på 2.0 imorgon. Satsa mot stjärnorna så kanske man hamnar på 1.6. :)

puss
/Larsa

Morgonträning

Gick upp tidigt. Drack en kopp kaffe. Åt två knäckemackor. Och. Morgontränade.

-den du!


Igår kunde jag inte somna tidigt, men det var inte tyvärr, för jag fasnade framför bra teve (mtv live). Det var en grupp som var asbra och jag njöt. Kände igen dem på något vis men kom aldrig på vilka det var (det sjuka var att det inte stod heller). Skrev ner en låt, för att leta idag.
Det var the killers. När jag och nicklas träffades lyssnade vi jämt på somebody told me med dem. Den är skitbra.

Dagens låt blir den jag skrev ner read my mind.


Sushi?


 

Får jag lov att bjuda dig på sushi imorgon, min älskling?

(du måste svara här annars så blir det inget..hi hi)


sushi

Konstig stil

      

Shit, va konstig det ser ut när man ser det såhär...

....undrar vad jag har för stil, om jag har stil...hehe.

Chili con carne och bönor

image82

Igår var jag också värsta husmorn.

Gjorde två chili con carne-rätter med en massa bönor (kikärtor, kidneybönor, sojabönor, vitabönor och svarta bönor). Det blev starkt och gott. Har matlådor för lång tid framöver, bara att skifta mellan pasta, ris, couscous och bröd.

Bra grejer att ha i:
tomatsås med smak (basilika och chili)
sambal oelek
ajvar relish
soya
vitlök
gullök
bönor
köttfärs
champinjoner
örtkryddor
torkade chilifrön
köttbujongtärningar

Den sista festen

     

    
Baginboxen stod i kylen och jag hittade dit, gång på gång på gång...


= gallgul spya i alice blåa toalettvatten.

Återigen har jag lärt mig "läxan" av en alltför blöt natt.



Jag ska nog inte dricka mig särskillt berusad de närmsta veckorna iallafall.

Limpan i bilder




    


       


       

Vid busshållplatsen i umeå - tåget på väg till sthlm.

Pajfest

Pajfest

Igår gjorde jag tre pajer (en köttfärs,en ost-och skink och en vegetarisk) och dom blev jättegoda alla tre! Speciellt den vegetariska.

Här är recept på vegetariska (längst upp till vänster):
Pajdeg (mjöl + margarin eller olja + salt) En sats räckte till alla tre pajerna, men det var små former.
ruccolasallad
broccoli
rotselleri
purjolök
tomat

äggstanning + lite ost

/Pajala-Lars (hö)

Fotograf?

image49image50
image51image52

Jag knyter mina skor,jag fäller upp min krage så den blir stor...:)

Det är den första fina dagen på länge men Daniel har tagit nyckeln så här sitter jag -inlåst. Kan kanske gå ut ändå och chansa på att jag kommer in sen..men jag vet inte om jag är så modig idag.

En tjej hade en kategori på sin blogg som hette "vill ha begär". Jag stör mig på det av någon anledning. Kan man ens säga så?

En annan sak jag stör mig på är alla dessa cernitlerasmycken. Jordgubbar,muffins,semlor och jag vet inte vad. Usch.

Byggjobbarna härutanför har tagit av sig tröjorna.. Hallå det är mars(!)

Jag har signat upp på att vara med på att bygga en vagn till SOF.. Det kändes jättebra först,jag tänkte att det kan bli som en "lärakännagrej" med dom i huset. Jag vet ju typ inte ens riktigt vilka som är mina grannar. Iaf så känns det lite sådär nu med vagnsbygget, grejen är att jag vet inte riktigt vad SOF är för något. Det känns ju lite dumt att fråga nu också,såhär i efterhand. Och imorgon är det byggarmöte, vi ska diskutera material till vagnen..det kommer nog bli intressant. Förhoppningsvis vet jag var SOF är för något när jag går därifrån.

Nu är det återigen dags för att knåpa ihop en hemtenta i sociologi. Till min fasa upptäckte jag att den till största delen var baserad på artiklar. Artiklar som jag missat att ta efter mitt rebelliska tilltag häromdagen. Dumma mig.

Jag har fått ett par jättefina skor av Sofia förresten,röda pumps! Tyvärr är det typ stilett klackar på men jag vinglar runt härhemma i dom ändå, fast besluten att lära mig gå i högklackat! Det vore jätteroligt att gå ut i dom i sommar. 

/Lars-wannabe SOF

destination baljan

elina


image45

Lars från ensamheten

Gud vad ensamt det kändes efter att vilde klivit på tåget till Stockholm. Ensammare än vanligt på något konstigt sätt. Jag traskade in till Linköping och såg världen genom en tårig dimma, ringde till Daniel för att få lite tröst men han skulle skriva labbrapport. Jag gjorde sedan stan med 140 kr på fickan, och gick faktiskt hem med en tröja och ett par tantskor från myrorna (dock med stora potential).

Den här veckan har inte varit den bästa. Min familj är jobbigare än vanligt,jag gjorde en dundermiss på schemat så jag missade ett grupparbete och min framtid känns så himla osäker. Plus att jag inte kommer få något sommarjobb som det ser ut nu. Man blir ju himla trött av att det är grått ute hela hela tiden också.

Igår kände jag mig rebellisk,sket i en föreläsning och tog ut pengar från mitt sparkonto för att köpa mig något fint. Jag kom på sen att det var jätteosmart att skippa just den föreläsningen och åkte hem från stan med en prästost och en dubbeldajm och satte tillbaka pengarna på sparkontot.

Nästa vecka har jag mitt högskoleprov och jag tänker strunta i allt annat än det. Och sen tänker jag vara glad.

/argLars




Fino

vi

finoochjag

puss

Jag längtar efter min älskade norrlänning.

"Vi ska bli gamla ihop"


ALLT BÖRJADE MED ETT SILVRIGT LÄPPSTIFT I RÄTTVIK.

heta chics

hett

en ny?

OCH NU HAR VI TIÅRSJUBILEUM!!!!


/vilde

Lars fattas mig.

Jag saknar dig redan min lilla lars. Det var så roligt att va med dig. Å ta igen allt skitsnack som vi missat över hur många koppar te som helst. Gillade japanska körsbär mycket...får ta och bege mig till Nk's testuga! (Dock känner jag mig av någon anledning väldigt mätt på godis...) 

Min dator når inget trådlöst nät så jag kan inte lägga upp bilderna från i helgen. Men när jag kommer till ume ska jag göra det på studs!

Har sökt sommarkurser så det står härliga till, hoppas jag kommer in. Ja, eller får ett anständigt jobb... Jag pallar inte att knega, blir deprimerad bara av tanken.

GRILLAT + ÖL + VÄNNER = SOMMAR

Min stora sommarlängtan har satt in. Alla de närmsta är samlade i sthlmstrakten :) Det känns så tryggt.


PUSS till lassemajja från vilde

Linköping Universitet

Nu sitter jag i D32 och lyssnar på teorier av Bauman. Det är lite kul.

Vagabond eller Turist?
(det är synd om en vagabond bara så ni vet)

Det blåser lite ute. Men vi har valt klänning ändå! Pilutta alla präktiga...


Nu ska vi skolka lite....fikatajm!

/lkpg-vilde

Nu gällere...

Nu strax sticker jag till skolan....

Klockan tolv har jag haft min redovisning, jag längtar.

Här får ni en bild från mitt projekt.

Enjoy!

positivitet

Graf över hur taltempot påverkar bedömningen av den personliga egenskapen positivitet.


E & O är killar
I & U är tjejer
L - långsamt taltempo
N - normalt taltempo
S - snabbt taltempo
1 ( stämmer inte alls) - 5 (stämmer mycket bra)


/skakisvilde


Fyra bugg och en coca-cola

Idag ska jag och Daniel börja på buggkurs :) Senast jag dansade bugg gick jag i femman..så det ska bli spännande att se vilka moves som sitter kvar..hihi. Daniel försökte öva med mig igår men han hummade på en låt som fick mig att känna mig som att jag var 50 och i folkets park så det gick inte så bra. Jag flamsade mest och Daniel blev lite sur. :)
Hoppas att alla andra är jättedåliga. Jag undrar vad man ska ha på sig?

Nu är det bara två dagar tills vilde kommer!! Jordnötssmöret står redo i kylen och jag börjar bli lite pirrig i magen. Det ska bli så himla roligt!! Hoppas goldfever kvällen blir lyckad också,vi kommer vara glammigast ialla fall. Detta påminner mig om att jag egentligen borde städa nu, och plugga så att jag inte behöver göra det under helgen!

tjing





Glass besvikelse

Igår köpte jag glass för att fira in våren. Det var solsken och jag hade sett citronfjärilar.
Jag köpte den nya lakritsglassen Pepe från GB. Den var jättedyr,jätteliten,mosig strut och hade sötlakritspluppar. Det enda som var gott var överdraget. Jag kände mig jättebesviken.

Kände bara att jag var tvungen att varna andra.

/Daimstrut-Lars


Lars



Hej hopp
Något har hänt med texten och eftersom jag är helt invalid när det gäller datorer så får jag inte bort det. Därför är texten blå och understruken.

Jag ville bara förtydliga att det är jag som är Lars. Jag är ingen man.



(Lägg märke till mina tofflor.Jag känner mig väldigt rejäl i dom.)
Lars

:: Nu är det löst ! ::

Shit pommes

Nu har jag gjort experiment! Det var lite läskigt i början men sen gick det bra.

Gud vad skönt!

Nu är det bara att göra statistiken (ska göra ett anova-test....what's that??), skriva resultatet, slutsatsen och diskussionen...och så lite till på inledningen. Sen är jag klar!!


later

vilde

Efterutekväll

Efter utekv?ll

Så här såg jag ut i morse. Överkörd.

(liselott watkins har målat den.....hon gör så fint. Har sparat alla bilder hon ritat i elletidningarna :)

En egen ängel i säng

Är jättenervös inför mitt experiment imorgon. Drömde mardrömmar om det inatt, att allt skulle gå åt pipan.
Nyss när jag satt och gick igenom playlistan som jag ska spela upp för försöksperonerna så upptäckte jag att en "röstfil" var helt tom...alltså jag höll på att bAjja på mig. Som tur var så hittade jag orginalfilen och allt löste sig, men gud vilken panik jag fick. Kanske hade jag drömmen för att jag undermedvetet visste att något var fel....skumt. Tur att det är fixat nu iallafall....

Ska upp tidigt imorgon för att åka till skolan och skriva ut 324 frågeformulär......herregud jag kommer att bli haffad av kopieringsvakten..hi hi.

Inatt så sov min alldeles egna Ängel hos mig. Sängen är full av småsmå glitterkorn. Han glömde tvätta bröstet efter gårdagens discokväll...

Jag och ullis drack asagott vin igår!! Två flaskor gick åt, hujedamej....drack drinkar och öl också så vi var superladdade när vi åkte ner på stan. Var på invito och dansade loss! Sen urartade den trevliga kvällen och vi "letade" efter taxi i typ en timme....på den timman hade vi typ hunnit med att besöka alla umeås hamburgerställen utan att lyckats klämma någon....efter sjuktmycket omochmen så kom vi hem med buss. Och då sitter glitternicklas i min säng men en mUffins i handen...jag kastar mig över vad jag tror är en chokladmuffins, hugger in och upptäcker att det är en illa bränd vanlig muffins....besviken äter jag  många mackor med bregotthavssalt och ost. Vi stupar i säng efter att jag bråkat på nicklas om att han ska prova alla nya t-shirt som jag köpt till honom... Vi var verkligen ett proppmätt fullt och trött par inatt.
Vaknade och var sissådär bakis. Jag och ullis knallade ner till kiosken och köpte godis och varsin enochenhalvliter pepsi max som vi halsade ur på vägen hem. Degade på mitt rum i flera timmar.




Nej nu måste jag slagga!!

Längtar så stört mycket till på fredag! Limpan och Lars here I come! :)


/tröttvilde

Vårtecken

Jippi!
Dagens vårtecken:
1.Jag blev svettig när jag cyklade till skolan
2.All snö är helt plötsligt borta
3.Fågelsång-hade nästan glömt bort hur det lät
4.Det var fortfarande ljust ute när jag cyklade hem från skolan igen

Nu ska jag på bodypump. Jag hade minst vikter av alla förra gången men kunde ändå inte sätta mig ner normalt på fyra dagar. Hoppas jag blivit lite starkare till idag.

/byggarlars

Så här ska det se ut lars

disk

Smorde in händerna med handkräm och drog på mig handskarna.

Det finns ett berg på andra sidan smutsig disk...

Vildes brÖn

aprikosbullar

Aprikosbullar:

50g jäst
6 dl vatten (37 grader)
150g torkade aprikoser (i strimlor)
1 msk råsocker
1.5 tsk salt
lite flytande margarin
2.5 dl solrösfrön
15 dl mjöl (eller till degen känns fin)

Blanda i alla ingredienser i den ordningen som står.
Jäs 30 min i skålen.
Baka ut bullarna och lägg dem på plåten.
Jäs 30 min.
Grädda i mitten av ugnen, på 250 grader, i ungefär 15 minuter.




linfr?limpor

Linfrölimpa:

50g jäst
6 dl vatten (37 grader)
2 msk råsocker
1.5 tsk salt
lite olja
4 dl rågsikt
12 dl mjöl (höfta lite)

Blanda i alla ingredienser i den ordningen som står.
Dela degen i två och lägg i två limpbakformar.
Jäs i 1 timme.
Grädda längst ner i ugnen, på 200 grader, i cirkus 30 minuter.



Jag kom på dessa själv idag. Sköt från höften om man så säger.

Undrar hur de smakar....

hi.

Lars-en skön lirare




(ville bara se hur det kändes)


Mamma misstog mig för en pinuppa

me?

Jag hade ett tag denna bilden på msn. Min mamma trodde det var jag. Hon sa att hon tyckte att hon känt igen mig. Eller rättare sagt hon tyckte att hon känt igen mina brÖst, och sen la hon till "ja och leendet också kanske".

Jaa, där ser man.

/pinuppvilde

Ont i rumpan

Sitter framför datorn....jag är svettig och jag har ont i stjärten. Vad har jag gjort?

Jo, jag har tränat och jag vill genast skryta med det. Drygt 60 minuter på en motionscykel framför sthlm live och top model. Perfa peppning! Nu mÅste jag duscha......so long!

/fitvilde

dagens'

dagens'

Äter lite chokladsås på stående fot

Måste ju äta ordentligt innan träning....

/villde


Arg outfit

7mars

Jag såg så fördodat arg ut så jag var tvungen att rita lite.

Att bära upp en klänning i världens snöoväder är en konst

Jagvillintediska

Jagvillintediska

Bilden talar för sig själv..

Jag ser inte snön för all toning

Sitter framför datorn och gör inte ett jota......trodde det hade slutat snöa. Men nej, när jag tog av mig mina älsklingar (brillsen) höll det på ännu. Vädergudarna vill min kropp illa, för om det inte slutar snöa och någon plogar bort den dumma snön så vägrar åka och träna. Kommer ha ramlat minst 40 gånger innan jag är framme, och det är det inte värt.

Vänta......måste gömma mig lite för ullis, hon kanske blir rädd och tror jag har blivit blind eller nåt om jag sitter här med svarta solbrillor i det lama ljuset från min taklampa ...hon ska och träna nu, står i hallen och bylsar på sig (undra om hon lyckas ta sig helskinnad till iksu...), hon ser mig inte.....jag sitter med ryggen mot. Undrar om det hörs att man har solbrillor på?

Så där är det när man är nykär.....man vill smyga lite med sin kärlek, inte skylta med den. Men den kommer en dag då jag bara måste skrika ut åt världen, alla måste få veta. Att det är vi. Den dagen finns bortom all snö, kanske vid valborg. Men än så länge håller vi oss inne, vi har bara ögOn för varann.

Trodde det var vår nu....suck.


/vilde som hållerinneettvårskrik


små fötter

sm? f?tter

Universum - check this out!

Nu har jag bokat fly till lars den 16 mars.....å det ska bli så himla roligt!

Jag ska få gå på overallfest....shit pommes.....iiiihi hi! Jag längtar så mycket! Jag och lars kommer att ROCKA FETT!



Har faktiskt fått svar på en del av mina jobbansökningar, blandannat från wm-data.....spännande. De skulle visserligen bara kolla upp möjligheterna för jobb, men jag studsade runt av lycka här i universum ändå!!

Universum är Umeå Universitets tuffaste plats :)


Puss till Lars och hennes mage


Vildebilde

Offspring på repeat

Min granne gillar verkligen the kids aren't alright med offspring. Verkligen. Killen är helt såld.

Jag kan nästan hela texten nu.


/LARS

Jag tillochmed glömmer mitt te...

te1

Mitt te stod och drog i enochenhalvtimme....nu är det nog asbeskt.



Jag är helt inne i söka-jobbet-grejen....jag söker och jag söker, glömmer tid och rum (läs middag och te).....human-computor-interaction, männsika-maskin-interaktion, användbarhetsexpert, interaction designer, userexperience, utility, användarcentrerad design....

Det snurrar i mitt röda huvud.

Om jag inte får jobb är det guds fel, för nu har jag skickat ut minst en miljon ansökningar. Min mail har skavsår.




/ vilde, interaction designer


Jag och mina nya glajjor

Jag och glajjorna

Limpan och jag

Limpan ? jag


En helt vanlig dag i limpan ( en karateklubb i bakgrunden, dock inte min destination).

Dagens låt

All my senses med Mando Diao är såå bra!! Den gör mig lycklig just nu..fast att den e sorglig..

Ligger för övrigt i hårdträning inför högskolepreovet just nu..Daniel lärde mig räkna med bråk igår och index känns helt plötsligt glasklart , kändes bra faktiskt. Och jag är en värsting på att slänga mig med svåra ord..klart jag kan extirpera min postish,självfallet.
Jag ska ha minst 1.6 på det där provet!! Mitt liv hänger på det :)

Skolan suger. Eller psykologin e jätterolig förresten.. Å det finns massa roliga saker att se fram emot. Att min vilde kommer hit till exempel! Det ska bli så sjukt kul! Å sen är det ju snart vår:) Jag är av åsikten att man kan tänka sig glad, så jag vägrar tryckas ned av en himla blä kurs.

gladlars

Fy vad äckligt!

Asså va faan....jag höll på att kola när jag såg 100 höjdare....överlägset läskigaste höjdaren var maratondiskodansaren. Han hade en jätterulle med papper vid sängen (!). Värsta möbeln liksom. Han bah: "jag använder den när jag äter i sängen"....a säkert. Faan vad äckligt, kunde han inte ha kånkat bort den innan teve kom på besök.

Och "knärycket" sen då....jag finner inte ord.

Hua.

Nu ska jag försöka sova.


/vilde

Rigatoni alla chorizo

Pasta

stora pastagrejer
creme fraise tomat och paprika
paprika
chorizo
avokado
rödlök
ajvar relish
parmesanost

-superdupergott!


Min och babys fredagsmiddag. Ett hett (bokstavligt talat) tips, för

Apelsinflickan?

Apelsinflickan?

Dagens outfit

ett vitt j lindeberg-linne
en kort (!) svart kjol från filippa k
randiga hängslen från åhlens
strumpbyxor från åhlens
svarta skinnhandskar
futuristiska klackskor från vagabond
dunjacka från peak

och sista men inte minst en handväska från konsum full med apelsiner.

Det ser förjävligt ut, kände mig som en prostituerad på väg hem från arbetet. Jag var tvungen att gå såhär tvärs igenom hela umeå. Idag var det dessutom stört bra väder så ALLA var ute och promenerade med mig. Tanter och farbröder tittade förebrående på mig och ungdomar log, antog säkert att jag varit på borta match. Vilket jag iochförsig varit....men hos min pojkvän.

Det blev en blöt kväll igår. Förfest med stina å kompani på haga (hagamannens revir....hua), massa drinkar (sprit och fanta free pineaple), gick vilse på väg till stan, dansade på plaza, åt på mcdonalds och åkte taxi hem med nicklas.

Har ätit 3 apelsiner, knäckebröd och en massa choklad idag. Det är söndagsdiet det.


/vilde



ps. jag har båda mina bröstvårtor kvar.


hmm..

Är det bara jag eller sitter inte sonja aldéns (från melodifestivalen) bröst jättelångt ner? kanske en synvilla..

Daniels matteskämt

Hur vet man att bilen tillhör en matematiker?






Svar: Den är extra(-)polerad



/Jag kan inte avgöra om den är rolig eller ej.
 Tråk-lars

Hemliga muffins

choklad muffins

Jag införskaffade en muffinsform igår och snodde ihop de här muffinsarna (vet ej vad man kallar muffins i pluralis). I receptet stod det att det riktiga receptet var hemligt men att detta skulle också vara bra...undrar varför man ger ut en muffins kokbok överhuvudtaget? Jag älskar att baka..ifall jag kunde skulle jag vilja baka hela tiden. Det är kanske väldigt töntigt men någon gång, kanske när jag blir gammal skulle jag vilja ha ett eget litet café med hembakta saker.. :) Nu ska jag äta muffins och sen gå och träna!
/Muffinslars

Massiva feltänkare?

Är vi människor massiva feltänkare?


 
Vår filosofi lärare ställde den frågan idag på seminariet. Vi diskuterade huruvida människan är rationell eller irrationell, eller båda delarna men att det är beroende av situationen. Det är en svår och mycket filosofisk fråga.


Ska skriva metoden till mitt experiment, och sen sticka till iksu och tränar lite - rationellt.

Vill shoppa sönder min plånbok - irrationellt.

Jag tyglar min irrationella sida kan man säga. Jag vet att den finns men jag tyglar den...det måste ju vara skitrationellt.


Testa att säga homo sapiens på engelska! Det låter jättedumt...

/Vilde


Stockholms it-girls

Stockholms it-girls

Milstolpe i vårt förhållande

Nicklas är påväg att bli ett lejon. Ett litet modelejon.
Han hade en bild från en modevisning på msn idag.
Det tycker jag är alldeles fantastiskt. 
Snart är väl han också kär.
Det kan jag nästan sätta mina nya brillor på, nästan.





hej svejs grus och gnejs

Vilde hjärta ett tingest

Å, jag är sÅ glad idag.

Jag är kär i ett par solbrillor. Det spritter i kroppen.

Materialist -javisst! Stolt också.