Brillor

image664

Löfte

Jag har nyss inventerat lite bland mina bilder.

Från och med denna stund svär jag dyrt och heligt att aldrig mer figurera på någon bild mellan tidsintervallen januari och juni. Aldrig någonsin.


Amen


/LakanLars

Middag på tjärhovsgatan

image663

Det första nicklas sa när han kom innanför dörren var: "hej min lilla bakis..." trots att jag hade sminkat mig med min nya concealer...hi hi...

Käkade mat och goooodis! Och så såg vi på morden i midsommer....mmmm.

So long!

/vilde


ps. kyckling file, stek den och blanda med creme bonjour och gör klyftpotatis...så enkelt men så himla gott!

Ett schema - något att hålla i när det blåser?

Imorse fick jag verkligheten i hjärtat, eller i huvudet...

Blev lite bättre då jag skrev ner schemana (hur skriver man det i bestämd form plural?) i min almenacka och började kolla efter ett tåg jag kan åka ner på söndag. Känns lättare att tänka på flytten då, när man har något handfast. Inte bara...ah, jag ska typ....öh...åka på söndag någon gång....och jag ska läsa lite kurser....eh... Utan: Jag ska åka på söndag klockan XX och min ena kurs börjar på måndag klockan 1300 och min andra på tisdag klockan 1300 den med. Och jag vet när jag har min första tenta i linköping och jag vet när jag måste ha muntlig redovisning första gången. Det är sjukt att scheman kan göra en så trygg. Men jag tror jag behöver struktur...annars irrar jag bara runt.

En grej bara.....i den ena kursen så dröjer det två veckor tills andra föreläsningstillfället (!) är det normalt? Som gammal umestudent där man kör enkursitaget så känns det vääääldigt länge. I den andra kursen dröjer det "bara" en vecka....men man får väl halvera allt så låter det kanske mer rimligt....men ändå 1 vecka? (speciellt med tanke på att det är precis(!) i början av kursen). Aja, jag får u tid till att "etablera" mig där nere iallafall, mantra: måstesocialiseramåstesocialisera....hi hi.


Snart så kommer min ex. sambo Roadkill hit och då ska vi äta lunch och sen sticka in till stan. Hoppas stockholm visar sig från sin bästa sida idag....hallå, var är soooolen?




Massa pussar från vemodigamenganskagladavilde

Första dagen på nya jobbet



Lycka till, till min Nicklas!

Puss från Elina


Vågen

image657


Såg denna prognos i en tidning på pendeln(
).....vafaan?....lägg av liksom!

Ikväll ska jag på kryssning med mina babes....och....då...kommer det förmodligen finnas saker där som jag känner att jag behöver köpa omedlebart.... Men hallå, jag har koll på min ekonomi!


/ekomomiansvarig-vilde

Gårdagens middag

image656

+ lite glass och kolasås :P
+ Beck - den svaga länken
= mys hos baby


/vilde

Sol vind och vatten

Här kommer lite pics från vår fina semester:
 Jag ser ut som en mygga.Larsmyggan

 vårt lilla hus   asgod sallad    playan,Golden beach


 hjärta   Baby på moppen   Min sockertopp

     Några kvälloutfits   vi  klosterbesök   bläckfiskar    Fin fiskeby

 min spacemanhjälm   en  liten fjäril klamrade sig fast på daniels handduk

 Cornetto black cherry   vår fina by   


Fotnot:I en liten by i en liten gränd såldes det cheap monday jeans, det var inte utan att man kände sig stolt då.

Jag kan numera säga logoped på engelska, känns som en bra kunskap.

/Logolars

GRATTIS KERSTIN -13 ÅR!!!!!!!!

image634
Jag tror kerstin kommer bli skitsnygg när hon blir stor. Hon har verkligen potential. Tur att hon inte förstår det än....då hade hon bara gått runt och varit mallig...he he. Funderar på att leva ut min ouppfyllda tonårsdröm genom henne.... (att bli modell...ja, det ÄR töntigt att erkänna det....men hallå, vem ville inte det, handen på frida-tidningen?).

Puss på dig min lilla snygging! Och grattis!


image635


/big-sis-vilde

MIDNATTSLOPPET 2008 ?

Pratade efter loppet om hur roligt det vore om man var ett helt gäng som sprang nästa år!! Inte så att man måste springa handihand, men typ ladda upp och sånt innan loppet. Peppa varandra att träna och så!
Ja vad säger ni: Hanna (blev inte du sugen ikväll?), cissi, daniel, alice, ullis, pär....alla som vill??? Vore inte det skitkul!!!????

/entusiastikavilde


Nicklas springer mitt i natten.

Midnattsloppet!


Jag och kerstin posar hemma i rönninge. Dagens outfit: klä-dig-så-du-slipper-frysa!


Nicklas gör sig redo. Spänner på chippet på dojjan och springer iväg för uppvärmning i främre ledet.

Fyrverkerier och hög musik - värsta stämningen. Alla är jätteglada och pirriga.....ja och nervösa kanske också. Kändes som om jag var mer nervös än nicklas.

Och så går startskottet. Vi försöker förjäves så en skymt av honom. ALLA hade röda tröjor, svarta shorts och kort mörkt hår i första gruppen.....det var bara ett myller av löpare.


Jag, Mats (nicklas vän) och kerstin tar i hand på att vi ska springa nästa år. Sen äter vi vår sista cocosboll....pause....NOT!

Det var med nöd och näppe vi hann ta oss några hundra meter (från start och bakvägen till mål), köpa fika och sätta oss på vår filt innan förste man hade sprungit en mil. Helt jävla omänskligt - 28 minuter!
Vi satt med filten precis vid målet och väntade. Det var folk över allt och musik och...ja det var bara väldigt trevligt hela alltet. Vi missade dock se nicklas springa....(han berättade att man knappt såg publiken för att det var så mörkt...så vi hoppas att det inte gjorde något....).


Och så kom vår hjälte i mål - efter ungefär 47 minuter. Skitbra tid tyckte vi, men han var besviken...men som bekant är det ju även ett lopp nästa år (se handskakningen ovan).

image632
Nicklas med sin guld(?)medalj. Salta pussar blev det :P


Nu ska jag fixa med kerstins födelsedagspresent. Den är hennes stora dag imorgon! 13 år....det är inte illa.


/löpar(?)vilde


Middag hos systra mi


kerstin, jag, mamma och mormor åker bil ut till järna där linnea bor med sin agge (hans "riktiga" namn är så fint - agustin). Kerstin och jag är förväntansfulla. Mamma kör. Och mormor visar upp sin blåtira - hon HAR gått in i en dörr.



Här sitter vi i deras fina kök och äter en god pastasallad som linnea svängt ihop.
Så trevligt man kan ha det!


Linnea ska flytta till värnamo imorgon. Hon ska läsa på textil akademin tror jag det hette. Massa spännande kurser. Har paxat henne som privat lärare sen när hon har läst mönsterkonstruktion :)


/vilde

Snart bär det av söderut...

Det är med blandade känslor jag tänker på linköping. Ibland längtar jag jättemycket. Ibland känns det lite vemodigt. Just nu längtar jag! Ska bli så himla roligt. Ska gå massa spännande kurser och träffa lite nytt folk. Och så lars förstås. Satan i gatan så kul vi ska ha i höst!! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!! Jag längtar till att få bo i korridor också. Det ska bli skitspännande.....hi hi. Är så glad att jag fått så fint boende på irrblosset. Längtar efter att få åka till stockholm och träffa nicklas över en helg. Jag älskar träffa honom när vi fått längta efter varandra. Det är underbart!

Jag och nicklas var i finland på blixtvisit nu i dagarna. Det var jätteroligt. Massa skratt och mycket sol. Åbo är en mysig liten stad. Vi låg i en lummig park och solade, tittade på några sevärdheter (bla. åbos motsvarighet till domen), hade picknick vid vattnet, shoppade lite och letade efter mcdonalds (finnarna verkar inte gilla mcdo....iallafall inte åboborna) men hamnade på hesburger.

Idag var vi, jag mamma mormor och kerstin på middag hos linnea. Det var gott och jättetrevligt!


Var på lågholmen och solade i tisdag. Härligt!
 

Pussar från vilde


ps. Det är inget roligt att lägga upp bilder för det tar så lång tid. Får börja med det ordentligt när jag får lite snabbare uppkoppling...har tyvärr inga ursäkter för den bristfälliga texten.....he he....har inte haft någon vidare lust....kanske kommer tillbak snart.....


Paros

iii nu ska vi åka, känns lite overkligt men det ska bli så mysigt!

ses om en vecka!

puss

Se er för när ni går över gatan!

Allt är så himla härligt!
Alla har fått det dom vill ha.
Lars ska bli logoped. Underbart. Det är säkert mycket roligare i år än vad det har varit de två senaste åren.
Nicklas är business controller på spendrups. Värsta grejen liksom.
Hanna ska bli tandläkare i stockholm.
Och jag har ju som sagt fått ett rum på irrblosset. Hoppas att jag klarar mig...hi.

Allt har "klaffat" så otroligt bra!
Jag är så lycklig!

Men, i all denna lycka, vill jag höja ett varningens tecken:
Se er för när ni går över gatan!
Jag vill att alla ska vara lite extra rädda om sig själv nu. För ibland kan det hända dumma saker när allt gått bra ett tag. Gör inga dumdristigheter.


PUSS
från Vilde

Vackra pjäser

Titta mina fina pjäser, som jag nu känner mig lite extra värd;

   

 


Så fint, så fint! De kommer sitta fint på ett par logopedfötter :)

/PjäsLars

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa

Shit pommes frites. Det känns helt sjukt.Som att jag har vunnit en tävling.. Jag kan helt och totalt relatera till de som tar världsrekord eller hoppar jättehögt eller vadsomhelst.

Väntan är över. Jag behöver inte oroa mig mer, jag kan se framåt i flera år. Hoppas bara att det kommer motsvara mina förväntningar. Eller äsch, jag har kommit in, vem orkar tänka på sånt.. :)


Tack alla små logopeder som tackade nej :)


     

/I'mfuckingbästLars

Blaise Pascal



The last thing one knows in constructing a work is what to put first.



- jag är beredd att hålla med nu när jag sitter här med en ofärdig labb.


/intesåvärstvilde



ps. Tänker mycket på båda min älsklingar idag. Känner med dem.

gaaaah

Faaan vilken jävla tid det tar...jag dör här.

/FulaordLars

Blåbär under fotsulorna..

..och sand i håret.

Det kan man ha efter en vistelse i skogen. Och man kan vara liten sliten också, Daniels familj +mormor och jag och Ella plus hunden Bella trängdes i skogan tillsammans. Det har varit jättefint väder och Ella har uppfört sig för det mesta iaf. :) Hann en sväng till Barkarby på tillbakavägen också, och Daniel köpte några fina tshirts!

Men det är ganska skönt att vara hemma också! Fast snart bär det av igen, på lördag åker jag och Daniel till Paros och det ska bli så otroligt skönt och mysigt. Bokade igårkväll och har inte kunnat sova på hela natten :)

Så ska man bara få besked å.. iii.

/BarrLars

An offer he couldn't refuse?



Min älskling står inför ett val. Ett besynnerligt sådant. Ett mellan två jobb.

Jag har varit lite småhispig själv, och då kan jag föreställa mig hur han känner.

Äsch, allt blir bra vilketsom. Båda jobben är ju toppen. Det är bara hemskt att välja.

Imorgon ska vi få massa loka och öl från det ena jobbet. Om vildäpple smakar bra - röstar jag för Spendrups (för jag kanske vill ha mer...hi)

/stoltavilde



De senaste veckorna i bild

Supertrevlig festkväll hos larssa. Daniel och Nicklas däckade vid ett - "utmattade av jobbet". Men jag och lars höll igång till tre. Snackade djupa grejor över en BIBA rödvin. Maten var superb och sällskapet likaså! Jag och min sömntuta tog oss hem(?) till söder strax innan fyra.






En tripp ut till vår ö i skärgården. Vädret var omväxlande...men lite brun tror jag allt att jag blev.



Så fin bild.

Sandhamn. Jag förstår inte att så många vill dit egentligen, finns mysigare ställen längre ut i skärgården. Minns bristen på respekt när alice och jag gled in men båten och frågade var kan man parkera? ....hi hi.


Blåbärspaj med vaniljvisp - mumma!

Min lillebror - before.

And after make up.


Trading up - Candace Bushnel. Chic lit!

Jag som försöker pressa mitt pigment till det yttersta.

Vi åkte iväg och såg på sommarbio på Möja. Gulligare bio får man leta efter. Vi satt på trästolar och köpte smågodis från en liten pojke. Ingen massproducering av gula popcorn här inte. Förövrigt så var det Harry Potter vi såg....Henrik pratade passionerat om honom. Tror fan att vi har allt som finns. Alla filmer, alla böcker OCH alla ljudböcker. Herre min skapare jag säger då det.



Rodde över till Storö och plockade lite....har aldrig sett så stora blåbär i mitt liv!

Nicklas och henrik leker lite.

Henrik gör ett fynd. En tampong hänger i ett träd utanför lilla stugan (efterlysning: vems?). Jag frågar honom vad han tror att det är. Han svarar en kondom....eh...okej, han har en del kvar att lära den lille gossen. Om han bara visste vad det var skulle han inte klättra runt så glatt med "fångsten".

Nicklas och jag kör till Möja och kollar in båtar och äter glass i solen.

Cp-kallt.


På väg hem.



Har varit skönt att bara ta det lugnt ett tag. Läsa och sola och plocka bär...och bli bjuden på goda middagar varje dag. Nu är jag tillbak i verkligheten sen några dagar tillbaka.

Saknar lars.

Har fått ett rum på Irrblosset.

Är kär i en jacka - helvete!
Ja, och väskan som jag skrev om förut förstås - helvete igen.
Min ekonomi längtar till linköping, som sagt var...

Jag ska börja råplugga imorgon.
Lab 4.

Over and out
/vilde

Irrblosset

Shit jag höll på att få dåndimpen....kollade min sida på studentbostäder i limpan....det såg ut som att jag inte fått någon av de fyra rummen jag anmält intresse för....ringde dem i panik......piuh!.... De hade inte behandlat ärendena ännu.

Å, gud! Jag som hade börjat kolla efter diverse kolloktivrum på liu:s hemsida. Nuförtiden är det fan över min värdighet att bo i kollektiv, pallar inte det. "Vi delar på ALLT" ....alltså hallå, hur orkar man? Tror jag hade väldigt tur när jag hitta rockkollektivet i ume....vi var iallafall ett hyfsat friskt gäng.

Aja, nu är det bara å hålla alla tummar jag har tills imorgon....då får jag reda på slutgiltiga beskedet!
Asså jag måste faaan ha fått en, jag har 708poäng ju!


/vilde

Sommar

Fan det känns inte som sommar.

Jag vill bara att det ska vara nionde augusti så att jag kommer in nån gång!!


/Lars