Ett schema - något att hålla i när det blåser?

Imorse fick jag verkligheten i hjärtat, eller i huvudet...

Blev lite bättre då jag skrev ner schemana (hur skriver man det i bestämd form plural?) i min almenacka och började kolla efter ett tåg jag kan åka ner på söndag. Känns lättare att tänka på flytten då, när man har något handfast. Inte bara...ah, jag ska typ....öh...åka på söndag någon gång....och jag ska läsa lite kurser....eh... Utan: Jag ska åka på söndag klockan XX och min ena kurs börjar på måndag klockan 1300 och min andra på tisdag klockan 1300 den med. Och jag vet när jag har min första tenta i linköping och jag vet när jag måste ha muntlig redovisning första gången. Det är sjukt att scheman kan göra en så trygg. Men jag tror jag behöver struktur...annars irrar jag bara runt.

En grej bara.....i den ena kursen så dröjer det två veckor tills andra föreläsningstillfället (!) är det normalt? Som gammal umestudent där man kör enkursitaget så känns det vääääldigt länge. I den andra kursen dröjer det "bara" en vecka....men man får väl halvera allt så låter det kanske mer rimligt....men ändå 1 vecka? (speciellt med tanke på att det är precis(!) i början av kursen). Aja, jag får u tid till att "etablera" mig där nere iallafall, mantra: måstesocialiseramåstesocialisera....hi hi.


Snart så kommer min ex. sambo Roadkill hit och då ska vi äta lunch och sen sticka in till stan. Hoppas stockholm visar sig från sin bästa sida idag....hallå, var är soooolen?




Massa pussar från vemodigamenganskagladavilde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback